Cartierul General

Robu Cuceritorul. Stăpânul lumii, epub, PDF, Q&A

Scuzați de întârziere, în mod normal trebuia să termin asta la finalul lunii trecute, dar crizele de depresie au fost cumva mai dese și mai dure. Partea pozitivă e că uite, am reușit să scot ceva cât de cât coerent chiar și în aceste condiții.

Mulțumiri celor care au contribuit la proiect, sunt menționați toți la final. Pentru cine vrea să citească deodată avem varianta ePub și PDF. Față de varianta online sunt foarte mici modificări, nimic esențial, plus un after-credits ca-n filme. Pentru cine vrea să citească online, aici e pagina de sumar. Mai jos, Q&A, dacă apar întrebări noi voi răspunde. Pwp.

Are legătură cu aia de dinainte? Da. Mai scrii de-astea? Băi, încerc, idei am, cât despre răsplata în bani, nu mă pot plânge. E cât merit. Ai ceva cu Robu / Timișoara / arădeni / olteni? Deloc, nu mă deranjează niciunul. Se potriveau cumva în poveste. Merg la Timișoara cam de vreo două ori pe an, mi se pare un oraș mișto, mi se pare că Robu l-a modificat în bine. Dar nu stau acolo să am o viziune completă și concretă asupra lucrurilor. Când începe următoarea? Lasă-mă un pic să respir, sper să pot băga primele capitole săptămâna viitoare. Tot cu titluri de-astea de Jules Verne și inspirație de-acolo? Da, sunt un om simplu, îmi plac good old fashion adventures, de la aventurile misiunii Barsac la cele ale lui Indiana Jones.