Cartierul General

Hai să vorbim un pic despre „5 neveste” Tăriceanu

Eu am mai zis că unul ca Tăriceanu n-ar trebui votat că e o putoare cosmică și incompetentă, dar zilele astea mi-am adus aminte și de aspectul ăsta cu 5 neveste și ce spune asta despre el.

Pentru început, nicio problemă dacă simți nevoia să divorțezi de prima nevastă, asta e, tu sau ea ați tras un loz necâștigător, decât iad împreună mai bine pace separat. Se mai întâmplă. Hai și cu a doua, erai rănit în urma eșecului și te-ai aruncat în brațele primei femei care a fost mai afectuoasă cu tine (+ anal). Băi fratele meu, dar la a cincea deja nu mai e în regulă.

Sunt fraieri care cred că Tăricilă e playboy, #băbăeți, playboy înseamnă să te culci cu ele, nu să le iei de nevastă pe toate. Serios, Țiriac a avut sute de gagici, dar s-a căsătorit doar cu una. Acum, cum naiba să crezi că un păcălici ca ăsta, care nu poate să țină o femeie în casă ar fi în stare să conducă țara. Pe bune, uită-te la el, el nu poate să-și facă ordine în casă. Oricât de bogat ai fi, tot acasă la nevastă ajungi, după un tur de cocaină și furt, și tot nu ești în stare să-ți rezolvi acea problemă. O dată, de două ori, de trei ori, de cinci ori în paștele mă-sii, îl traduc pe-ăsta femeile ca Veverița BC pe LSD. Îți dai seama ce risc e ăsta pentru țară, cum vedem noi astea văd și alții, se duce ăsta la o negociere, îi pun niște țâțe în față, vinde fraierul țara pe trei mărgele.

Cum n-a reușit fratele meu, că sărac nu e, urât, nu prea, să țină una lângă el? Atât de prost să fie gagiul? Când râdea lumea de el că e o marionetă, se îmbățoșa molâul, că nu, că onoare, demnitate, macaz și bomboane, buey măscărici, fugi mă repede acasă că poate iar te trezești cu o surpriză. Și tu, dobitocul care-l votează, ce impresii ai despre asta, crezi că puță ăsta e în stare să se țină de cuvânt după ce a jurat de 5 ori și în fața popii și în fața statului că nu mai e fraier? Pe chestii care contează, gen cu cine stă în casă, nu de-astea, colaterale, că mai fură și el niște pensii, scoate niște escroci din închisoare.

Băi, serios, ăsta nu e în stare să convingă, cu bani și putere, o femeie să stea lângă el. Dar cumva convinge infantili gen „Mircea Badea”, ultimul păstrător al frezei de strungar din România, să voteze pentru el.