Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Voltaj Academy

Ascultam probabil Radio Zu în mașină ieri seară în drum spre casă când muzica a fost întreruptă de vocea dulce și prietenoasă a lui Călin Goia. Îl țin minte pe Călin Goia de la Școala Vedetelor, chiar mă întrebam ce mai face. De fapt nu e adevărat, dar cum nu mă gândeam la nimic această întrebare a părut una valabilă în lipsă de altceva.


Călin m-a lămurit deîndată. Dacă am ceva talent muzical și aș dori să exploatez acest talent, aș putea merge la școala de muzică Voltaj Academy. La Voltaj Academy echipa își propune să mă învețe să mă descopăr din punct de vedere muzical, pentru că, uneori, pasiunea pentru muzică nu este de ajuns. Aici intervin ei, formația Voltaj, și profesorii lor care sunt absolvenți ai facultăților de muzică din țară și care au experiența în predarea instrumentelor și tehnicii vocale.

Ca elev al școlii lor de muzică voi avea ocazia să particip gratuit la workshopuri periodice susținute „atât de membrii trupei Voltaj cât și de artiști cunoscuți și personalități din lumea muzicii”, ca să citez site-ul oficial al Academiei.

Mi-a făcut cu ochiul modulul „Pachet Intensiv” care presupune 8 ședințe pe lună la 70 de lei ședința. Asta înseamnă 2 ședințe pe săptămână de canto, instrument sau producție muzicală. Pachetul poate avea durata de maxim 4 săptămâni dar în această perioadă mi se asigură promovarea în cadrul emisiunilor TV și a festivalurilor dedicate precum și introducerea în baza de date a studioului Tam-Tam Studio în vederea apariției în spoturi audio-video.

Iată și o melodie compusă și interpretată de Voltaj Academy:

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.