Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Vă recomand dulcețurile de la J’ai Bistrot

Eu nu prea mănânc dulciuri, aproape deloc. Nu consum zahăr (în afară de pepsiuri și cole, dar alea sunt rare), cafeaua o beau fără zahăr, la fel și ceaiul. Din când în când am câte un puseu, o poftă și m-apuc să bag câte cinci ciocolăți, sau două kile de portocale sau ceva similar. Nu găsesc bomboanele interesante și nici gemurile și dulcețurile nu mă dau pe spate.

Dar, într-o zi, la muncă, într-un puseu de-ăsta de poftă dau peste trei borcane de dulceață trimise de la ăștia de la J’ai Bistro. Cu care suntem în relații amicale, am și făcut un chef aniversar acolo. În fine, trimiseseră niște sample-uri, frumos aranjate, colegii nu prea s-au omorât cu ele. Și-atunci zic ia să-mi bag eu nasul.

dulceturi-jai

Băi, Dumniezo, ce bune sunt! Am dat peste o dulceață de portocale cu scorțișoară, o peltea de gutui cu alune și un borcan fără descriere unde am descoperit dulceață de nuci verzi cum n-am mai mâncat de vreo 20 de ani. Țin minte că bunică-mea făcea, când se întâlnea cu babele la bârfă, și-mi dădea și mie cu cu un pahar cu apă (cam așa era obiceiul pe la babele cu care socializa bunică-mea). Am halit trei borcănele, direct cu lingurița, fără nimic (bine, am băut o bere dup-aia, să mă liniștesc).

Eu sunt prieten pe FB cu vreo doi inși de la J’ai Bistrot, unul tot face glume și trolaj, altul face politică, da’ unu’ nu s-ar fi lăudat cu dulcețurile ăstea. A trebuit să fac niște research să dau de site-ul lor (se pot cumpăra și în local). Sunt cam scumpe, dar pentru un răsfăț o dată pe lună, merită.

Site-ul e jamsessions.ro

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.