Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Tudor Chirilă s-a filmat chinuind un cimpanzeu

Știrea e prezentată cam așa: „Tudor Chirilă a fost înjurat și amenințat de un parcagiu, angajat al Primăriei Capitalei / Artistul a depus plângere penală pentru amenințare și comportament abuziv”. În realitate, sunt niște nuanțe și de alea o să mă iau, că am foarte mult de procrastinat zilele astea.

În primul rând, dacă nu ești un socialist tâmpit, oamenii nu sunt neapărat egali între ei. Nea Gigi ăla de-acolo nu e parcagiu pentru că a picat examenul la Barou sau nu era niciun post liber de lector la Universitate. Omul e parcagiu că cam asta e limita sa de competență și anvergură intelectuală. Face o muncă ce poate fi înlocuită cu un sistem electronic ce costă vreo câteva mii de euro. Nu e că a avut ghinion în viață, tipul nu se aruncă la activități mai complexe că nu poate suporta stresul generat. Să conduci un TIR presupune un pic de stres. Să răspunzi la call-center, tot e un stres. Să te uiți la numărul mașinii, la ceas și să notezi într-un carnețel ceva e nivelul minim de stres pe care îl poate atinge un om, iar nea ăla este acolo pentru că ăla e nivelul de stres pe care-l poate administra ca individ. Tipul ăla de om nu e chiar un partener de discuție valabil, este foarte modest ca om, în tot ceea ce presupune că înseamnă a fi om (rațiune, conștiință, voință autonomă).

”Gabriela Firea ce aveți de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflată pe pista de biciclete) cu “du-te-n p… mea de aici”? Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violența de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă injuri de taxele pe care le plătesc? PS. Mă aflu la poliție (sectia 1) unde am făcut plângere penală pentru amenințare și comportament abuziv”

Tudor Chirilă, Artist

Când a năvălit Chirilă pe el să-l frece la cap, „omul” a răspuns normal, lasă-mă în pace, am treabă, sunt la muncă etc. Chirilă avea treabă că i-a zis unei femei dă-te-n plm și că poate n-ar trebui s-o facă. Doar că s-a răstit la el încontinuu, ăla nu e obișnuit cu așa ceva, nu poate suporta genul ăsta de interacțiuni. Și nu pare genul capabil să învețe finețuri sociale. Că dacă putea nu era parcagiu, e logic, nu? Așa că gestul lui Tudor Chirilă de a-l chinui pe un tip evident inferior seamănă un pic a bullying. Și nu e prima oară când o face, s-a mai luat și de niște jandarmi, nici ăia niște capacități intelectuale avansate, cam în același stil. Sau de amărâții de la DigiFM când au încercat să facă știri inventate cu el și ăsta le-a sărit la gât, că i-a mirosit că-s inferiori. Sau când s-a luat de Fuego, doar că aici nu i-a ieșit, că Fuego e chiar P.I.M.P. și i-a tras un bitch slap rapid.

Și, la final, ca un bărbat adevărat, anunță și că-i face plângere penală amărâtului ăla. Bravo, Tudor, ești cel mai bun, dă-i la operație.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.