Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ar trebui să ne folosim mai mult de moaște

Am aflat că o femeie a fost salvată de istericale la căpătâiul moaștelor Sf. Parascheva. Iată, încă o minune confirmată 100%, pentru că nu am găsit pe nimeni, vreun om de știință, vreun oficial al statului, să anunțe că ce se întâmplă acolo este o escrocherie. În aceste condiții mi se pare că moaștele sfintei sunt prea puțin folosite pentru potențialul lor.

De ce sunt scoase la pupat doar câteva zile pe an și nu sunt puse non-stop la dispoziția publicului? Gândiți-vă ce efect major asupra bugetului CAS ar avea aceste moaște. Am putea reduce foarte multe din cheltuielile cu însănătoșirea românilor. Am putea reduce CAS-ul și mai mult generând astfel creștere economică!

Mai mult, eu cred că pupatul de moaște ar trebuie să fie obligatoriu, la fel ca vizita anuală la medic și vaccinul. Ar fi un profilactic excelent! Dacă ai o boală, te vindeci, dacă nu, ai noroc tot anul! Am putea investi restul bugetului de sănătate în cercetare, am fi prima țară care găsește leacul pentru cancer, SIDA și Ebola. Poate chiar nemurirea, pentru noi, ceilalți, care nu vrem să plecăm în rai și vrem să o mai frecăm aici pe planetă.

Despre asta, vaginul patriotic al Andreei Paul Vass, filmul ăla plicticos din Las Fierbinți și alte prostii am vorbit la podcastul de săptămâna asta, cu Dorin.

Toate episoadele din podcast se pot asculta aici sau pe iTunes.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.