Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Traficanții noștri de droguri sunt mai patrioți ca ai lor

Hai că este frumușică melodia asta inițiată de tipul care-ți spune să te verifici la țâță prin stațiile de metrou ca să fii sigură că nu ai cancer.

„Vrem să-i facem şi pe alţii să creadă, să spere că încă se poate. Se pot face foarte multe lucruri! Noi vrem să facem lumea să înţeleagă că depinde de oamenii simpli, de noi, de ei, şi nu de cei care apar tot timpul la televizor şi spun că ei fac toată treaba”, a explicat Cornel Ilie într-un interviu acordat gândul, apreciind totodată campania „VREAU PREŞEDINTE”.

Băi, miștocuț, da întreb și eu: printre voi, cântăreții ăștia care-și fac treaba în melodia asta, nu e cumva și un tip condamnat definitiv și cu executare pentru trafic de droguri? De trei ori? Și pe ăsta tot Băsescu l-a băgat la pușcărie, pe motive politice?

Și, înțeleg, pe ăla de la Codu’ Penal care a omorât o gravidă nu l-au putut lua în videoclip pentru că e încă la pușcărie, dar Florin Chilian, care mai umple din când în când o femeie de sânge e liber, de ce nu e și el în videoclip? Sunt certați? Că voce și patriotism are.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.