Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Tot ce trebuie să știi despre Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 este un serial american co-creat de regele televiziunii din secolul trecut, Darren Star (Melrose Place, Sex and The City), și care s-a făcut remarcat prin actorii săi extrem de talentați cum ar fi Ryan Seacrest, Jessica Alba, Hillary Swank, Mathew Perry sau Ian Ziering, mega-starul din filmele Sharknado I-IV. Mai știi vreun alt erou de acțiune care a tăiat un rechin zburător cu drujba în două timpul unui taifun? Gura, Dwayne Johnson, stai jos, nota 2!

Pentru început, domnilor, cred că suntem cu toții de acord că Brenda era cea mai bună din serial și odată cu plecarea ei nu prea mai contează ce s-a întâmplat. Bine, au adus-o pe Kelly din „Salvați de Clopoțel” dar, în ciuda țâțelor mai mari, aceasta nu a putut-o înlocui cu adevărat pe Brenda. Cu toții știm că era cam curviștină, dar poate de-aia ne și plăcea de ea. Brenda era atât de bună încât nici n-ați observat că umbla blugii ăia nasoi cu care erau îmbrăcați toți prin sezoanele 2-3, acei mom-jeans oribili.

Brandon a fost și este un lache pansat, singurul om mai bun decât Iisus Cristos. Avea Steve o problemă, hop Brandon să-l ajute, umbla David cu droguri, hop Brandon să i le arunce la veceu înainte să vină potera, era deprimat Dylan, venea Brandon să-l consoleze. În plus, le-a consolat pe toate femeile alea din serial de aveau urme la urechi de la cămașa lui cadrilată. Iar ochelarii ăia erau stupizi. Brandon lucra la ziarul liceului, cel mai neinteresant loc posibil din univers. La final pleacă la Washington să facă politică, chestie și mai neinteresantă cumva.

Dylan, în schimb, era opusul lui Brandon, era atât de cool încât abia se putea suporta. Sub greutatea coolicității sale abia mergea, de-aia se mișca mereu lent și un pic crăcănat. În plus, pe măsură ce trecea dintr-un sezon într-altul, Dylan era tot mai mâhnit și se uita tot mai interesant în cameră până când a trebuit să plece efectiv din serial că nu i se mai puteau deschidea ochii de cât se uita cu ochii mijiți în jur că nu era viața suficient de demnă pentru el să se uite complet la ea. Dylan a fost și mare bagabont la viața lui, le-a combinat și pe Brenda și pe Kelly.

Despre Kelly putem discuta mult, dar ceea ce știm sigur e că nu era atât de bună ca Brenda. Avea figuri în cap și era cam slăbănoagă, exact ca top-modelele alea preferate de gheii modei. Când s-a tuns scurt a început să arate mai uman și chiar să fie un pic simpatică, dar era deja prea târziu.

Nimănui nu-i păsa de Donna și David. Ea pentru că era urâtă și toți știam că e fiica producătorului, și mai era și neinteresantă, David pentru că-și schimba freza de la sezon la sezon și arăta ca unul refuzat de la East 17. Culmea, David a reușit și el să combine câteva bunăciuni din serial, și chiar și în viața reală, unde are doi-trei-patru copii cu Megan Fox. Exact, Dumnezeu nu există.

Despre Andreea știm că a fost la început era ceva tocilară și îi cam curgeau ochii după Brandon, ăsta a refuzat-o și dup-aia s-a căsătorit cu un mexican și a dispărut. Mai erau părinții lui Brandon, un nene care arăta cam ca un Al Bundy care a reușit în viață și o cucoană de treabă despre care nu știe nimeni absolut nimic decât că era și ea pe-acolo când nu aveau bani de muzică de fundal.

Mai era un gagiu, Nat, un dubios bătrân care era ceva patron/chelner la o cafenea de prin oraș unde se adunau toți să-i servească Brandon cu apă minerală, că și el muncea pe-acolo, când nu salva orfani, scria anchete la ziar și adopta pisicuțe neajutorate. Despre acest Nat nu știm mai nimic decât că era grizonat la păr și umbla mereu îmbrăcat în uniforma de ospătar.

În 2008 s-a încercat un reboot al conceptului, băgând inclusiv un negru în distribuție, care arăta exact ca negrul ăla pe care-l bagi pentru că e obligatoriu. N-a avut succesul de pe vremuri pentru că n-au avut o tipă atât de bună ca Brenda (doar pe Brenda cu botox) și pe nimeni atât de cool ca Dylan, pentru că Dylan a supt tot coolul din lume când era el la televizor.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.