Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Top-modelul e top model şi-n şanţ

La sală vin două tipuri de masculi: cei cu burtă, care vor să o dea jos, un fel de pufoşi simpatici, şi scheleţi agresivi (cazul Eftimie) care speră să se facă atât de solizi cât să pară normali. Graşii şi scheleţii se înţeleg bine între ei, fiecare ştie ce e mai bine pentru ceilalţi. De exemplu eu ştiu cele mai bune metode de slăbit, la fel cum ştiu şi graşii cele mai bune metode să te faci mare.

În mijlocul sălii este un televizor mare, o plasmă să zic, unde se difuzează filme încurajatoare. Cu tot felul de băieţi bine sculptaţi, cu abdomen sărmăluţe şi umeri ca Hercule, nişte meseriaşi în domeniul lor de activitate. Cum ne mişcăm de la un aparat la altul, e aproape imposibil să nu ne adunăm câte doi, trei în faţa televizorului să ne uităm la performerii ăia unşi cu uleiuri. Se citeşte un fel de invidie şi admiraţie pe feţele noastre, la fel cum poţi auzi pe unii dintre noi spunând de-astea: “da măăă, da’ femeile nu apreciază băieţi de-ăştia, numa’ pachete de muşchi, lor le plac băieţii ca noi, de gaşcă. Crezi că vreunul de-ăsta poate să repare o ţeavă prin casă?”.

Şi tind să cred că e adevărat, sunt convins că şi femeile când se uită la filme cu Angelina Jolie spun la fel. “Degeaba arată curva asta bine, îţi zic eu, bărbaţii preferă femei ca noi, mai cu colăcei, mai cu celulită, dar care ştiu să facă o tocană ca lumea”.

Realitatea ne arată că amândouă sexele au dreptate.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.