Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Test-drive cărucior de cumpărături Master 38l

Am achiziționat un astfel de cărucior din Carrefour, era la ofertă parcă, mai ieftin decât de pe eMAG unde cel mai ieftin e aproape 80 de lei. Eu am dat cam 70 de lei. E genul de cărucior pe care-l vedeți la toți pensionarii, sunt foarte la modă acum. Ar mai fi fost discuția dacă nu cumva e penibil ca un om de vârsta mea să umble cu așa ceva, dar în condițiile în care orașul e plin de adulți care se deplasează în mod serios cu trotineta, discuția nu mai cred că are rost.

Altă surpriză a fost când m-am lăudat la birou că mi-am luat așa ceva, doi colegi mi-au spus că au și ei de-astea. Deci nu e edgy faza asta.

Utilizare:
Pentru mers la cumpărături prin preajma domiciliului, ceva în până 10 minute de mers pe jos, ca să nu justifice să iei mașina. De exemplu, la piață, pentru cumpărat superbele legume olanedeze și turcești, la Mega, pentru luat peturi de apă de 5 kile, de-astea.

Capacitate:
38 de litri înseamnă că-ți încap fără probleme 20 de beri, cinci sticle de vin și una de vermut dacă vrei să faci un chef. Sau 20 de kile de cartofi.

Features:
Are trei roți mici pe fiecare parte, pentru escaladat cu ușurință borduri mici și trepte asemenea. Are două mânere, unul pentru târât, altul pentru ridicat pe scări, că nu prea poți să urci scări normale cu el. Are un snur cu care să strângi sacul la gură.

Altele:
Se trage ușor, cât e gol, devine tot mai greu cât e încărcat, dar nu deranjant. Când e încărcat roțile sunt mai zgomotoase. Merge decent pe trotuar de-ăla cu pavele, foarte popular în sectorul 3, la dl. Betoniță, unde stau eu.

Pe eMAG e o întreagă secțiune de cărucioare de cumpărături unde poate fi găsit și ăsta. 

2 Comments

  1. Cristian

    Vezi ca cel mai probabil o sa se rupa bara aia de plastic de care e agatata sacosa. E de plastic si nu rezista foarte mult. Mi s-a intamplat mie, dar eu am dat 35 de lei pe el in Obor pe varianta cu roti normale

  2. Jibu

    Genul asta sunt de folosinta ocazionala, daca-l folosesti de cateva ori pe saptamana, mai mjlt 3-4 luni nu te tine. Nu-s facute sa dureze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén