Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Tabără de fotografie cu Radu Bădoiu

În perioada 30 aprilie – 3 mai 2015, în perimetrul Biertan – Sighișoara – Saschiz, se desfășoară seminarul de fotografie Reportage Session, susținut de fotograful profesionist Radu Bădoiu.

Bădoiu e cunoscut pentru „Tabăra de fotografie petru bloggeri (primele șase ediții), Călătoriile fantastice ale Lanului de Secară (cu evenimente la Biertan, Sulina, Vama Veche, Delta Dunării și altele), Portret de femeie, Portret de copil și Portret de familie”.

Prețul unui loc la Reportage Session este de 240 de euro şi include, pe lângă sesiunile de workshop zilnice: transport dus-întors Sibiu – Biertan, cazare trei nopți la Pensiunea Unglerus din Biertan, mese principale și gustări pe tot parcursul evenimentului. Traseul seminarului va fi compus din vizite la cetățile și bisericile fortificate de la Biertan – Richis – Moșna – Criț – Saschiz – Sighișoara.

Programul complet va fi pus la dispoziția celor care doresc să participe la seminar. Înscrierile se fac la adresa de e-mail contact[at]prbeta.ro, în limita celor 10 locuri disponibile, până în 23 aprilie. Mai multe detalii găsiți aici.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.