Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ce a supt Kevin Spacey

În marea de dezvăluri despre bărbați trași de ciumpilic de Kevin Spacey, un tânăr actor englez reușește, cumva, să ia premiul Tony pentru mărturisiri. Conform The Sun, acest tip s-a întâlnit cu Kevin Spacey prin 2008, din vorbă în vorbă, hai să bem o bere, hai să fumăm o marihunană, și ce crezi?

S-a trezit cu Kevin Spacey făcându-i o felație. Ei bine, acest tânăr actor a zis „Băi, ce naiba, directorul Old Vic, actorul ăsta cu două Oscaruri mi-o suge mie. Băi, așa ceva nu se poate, păi e normal?”. Și i-a spus să înceteze și, după ce a încetat, a fugit de-acolo.

Acest om a fost atât de dezgustat că un actor cu două Oscaruri i-a supt-o că nu a zis nimic vreme de 10 ani de rușine. Îți dai seama, ești cu băieții la o bere și mai discuți chestii, ca între băieți. Ce gagică urmărești, ce ai prins, ce ai făcut cu ea. Și unul povestește de una cu care umblă, cam urâțică, dar la oral e excelentă. Și ăia încept să povestească de ce gagici ce orale le-au făcut și tu nu te poți face de căcat să spui că ți-a supt-o Kevin Spacey, actor cu două Oscaruri. Că poate râd ăia de tine. Dacă află lumea că tu ești ăla în fața căruia stătea în genunchi Kevin Spacey?

Important e că acel tânăr actor a avut demnitate. Eu, personal, nu aș fi avut atâta demnitate. Fiind mai sărac, cantitatea de actori cu Oscaruri, sau chiar actori, care se oferă să-mi facă felații este destul de redusă, așa că nu știu dacă l-aș fi oprit pe Kevin Spacey. Nu că aș avea înclinații gay, dar e genul de poveste pe care poți s-o spui până la bătrânețe.

Adică, serios, știi ce ușor ar fi fost agățatul prin oraș după faza aia? E suficient să porți o discuție cu o gagică la club, „auzi, fă, îți place Kevin Spacey?” și ea, că n-a terminat degeaba SNSPA, „Da, mor, House of Cards e un serial super-deștept”, și-i zici „Hai să-ți arăt ce-i place lui Kevin Spacey”.

Acum nu știu exact în societatea asta când e momentul oportun să-i arăți ce-i place lui Kevin Spacey, câștigător a două Oscaruri. În club, nu, în taxi, nu, în lift, nu. Trebuie să ajungi la ea sau la tine acasă, scoți formularul de accept al ambelor părți, semnezi tu, ea și martorul și, la final, i-arăți și ce a supt Kevin Spacey.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.