Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

De-aia nu suntem imperiu

În 2012 TMZ a pus mâna pe niște fotografii cu prințul Harry, al treilea în succesiunea la tronul Marii Britanii, în curu gol. Pozele au fost preluate de toate ziarele din lume și te așteptai să fie făcut praf de hienele din jurul lui.

Doar că s-a întâmplat ceva bizar, tot mai mulți soldați britanici s-au apucat să pozeze și ei goi, ca să-și arate sprijinul față de chestia asta, să arate că nu e nimic nasol să fii un pic în cucu gol. S-a făcut și un site, s-au luat și donații pentru o fundație sprijinită de prințul Harry pentru veteranii din războaie.

prince-harry-naked-army

În România, când a fost vorba să înlocuim un ministru al sănătății care era atât de pămpălău că a fost refuzat și de curve cu unul care arată cât de cât mișto, ba chiar a pozat în chiloți, suflarea românească de labagii s-a revoltat, răspândind o avanlanșă de ură împotriva lui. Așa că a fost înlocuit cu altcineva, mai puțin frumos, care probabil face și duș în trenning, să nu cumva să jignească poporul ăsta de urâți și cocoșați.

De-aia sunt ăia imperiu și noi suntem doar o chestie pe care o împart pe la tratate internaționale. Că suntem labagii iar femeile noastre sunt proaste. A, și nu mă interesează celelate opinii ale oamenilor experimentați, gem Mixich. Până nu-și pun și ei o poză în chiloți, să arate că nu asta îi deranjează, opinia lor nu prea are valoare pentru că pornește de la o minciună, cum că nu faza cu chiloții ne-a deranjat ci competențele profesionale. Bă, ești beat, de când punem miniștri pe competențe profesionale? Nu ne-am schimbat atât de mult, de-aia nu suntem imperiu.

alaturi-de-andrei-baciu

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.