Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Am strâns 5 milioane de semnături să-l decapităm pe Patriarhul Daniel

Dacă e ceva în viață care-mi place mai mult decât mnioașca sunt valorile tradiționale ale acestui popor. Nu e nimic mai sfânt decât să aperi valorile tradiționale, ele ne-au dus prin veacuri de la o națiune care era atârnată de glezne, cu capul în jos, și dată cu ardei iute pe la nas, la acest mândru popor de azi, care atârnă bugetul țării de târlici și-i dă cu ardei iute pe la nas.

Mânat de această puternică dorință de a respecta valorile tradiționale am strâns în ultimul an 5 milioane de semnături pentru decapitarea Patriarhului Daniel al Bisericii Ortodoxe Române. Ca om care iubește valorile noastre, decapitarea mi se pare cea mai eficientă formă de martirat creștin. Constantin Brâncoveanu, dictator al țării românești, voievod, trădător, evazionist fiscal, a fost decapitat alături de fii săi în cadrul unei ceremonii publice și a ajuns sfânt în calendar, iubit de toată lumea.

Și nu sunt singurul care crede asta. Am, repet, 5 milioane de semnături de la români care vor decapitarea patriarhului Daniel în Piața Constituției, cu secure, călău și tot tacâmul. Că veni vorba de Constituție, aș dori reintroducerea decapitării în Constituție, am 8 milioane de semnături pe tema asta.

Mă veți întreba, desigur, unde sunt acele semnături pentru propunerile astea atât de așteptate de o țară întreagă? Cum unde, lângă cele 3 milioane de semnături ale Coaliției pentru Bătaie doar în Familie. Acele semnături, deși nu le-a văzut și verificat nimeni, sunt reale. De unde știu că sunt reale? Pentru că nu doar ortodocșii, la care te-ai aștepta să facă de-astea, întrucât escrocheria și înșelăciunea sunt mai sfinte ca orice la ei, vezi Boca, vezi Paraschiva, vezi icoane care lăcrimează, vezi săracii jefuiți pentru fantasmagorii, vezi înțelăciuni cu terenuri, vezi terenuri și clădiri luate pe acte false, ei bine, nu doar lepădăturile astea de români spun că alea 3 milioane de semnături sunt reale.

Ci și năzdrăvanii ceilalți, care se cred mai deștepți și atei. Păi, băi gospodarilor, voi nu credeți în Dumnezeu dar credeți în 3 milioane de semnături? Atunci puteți crede și în cele 5-8-20 de milioane de semnături strânse de mine. Hai cu decapitare pentru toată lumea.

10 Comments

  • ioan capatina

   Cum te pot ajuta si eu cu semnatura ? Doresc muly

   • Alice

    Sunteți toți o adunătură de prosti – nici nu pot să-mi cer scuze pt aceasta jignire….alte treburi nu mai aveți decât să vă luați de patriarh? Vi s- au spălat creieriibrau de tot…mi e milă de voi….Dar na, prin lume din păcate ne împiedică si de snobi si ignoranti ca voi ! Oricum….nu va ieși cum vreți voi, are grijă Doamne Doamne

 1. Dan

  Iti ajungeau 3 milioane 1, dar merg si 5

 2. Arthur Spiel

  Sunt unul din cei 3 miloane de oameni care au semnat. Te oftici? 😛

 3. Alex

  Wtf is this shit????

 4. euNuke

  Da, io’s ateu si gospodar, sceptic de la nastere. Nu am timp sa [nu] cred in balivernele unei Coalitii fundamentaliste sau ale sectelor de activisti pi-dosnici mai rebeliosi din fire. Deci: fa o petitie si contesta realitatea celor tzaspe milioane de semnaturi! Da cu ei de pamant la Curtea a Mare, la DNA, la ANAF si unde mai vrea muschiul tau! Jos credintele rudimentare si voturile lor stupide si hetero! Hai, ca te semnez de nu te vezi! Fii capitanu nostr’ [am strans deja paispe milioane de semnaturi de la fanii tai din judet]. Sau…mai bine ne trumpificam oleaca si asteptam sa treaca si agitatia asta verde-maro.

 5. Catalin Stanescu

  Sunt unul din semnatari! auzi ce le trece prin minte ,noi să fim lideri ortodoxia i n lume iar toți ceilalți creștini sunt eretici ,conform celor trei milioane de semnături de introducere a clarificariinotiunii de familie Dar lasă oamenii în pace și privește hoții tai prea sfinte.Oare?
  Fatală
  Catalin StanescuCC

 6. Mihaela Scanteie

  Buna,

  Mesaj pentru Alice :
  Explica-mi te rog ce a fost in mintea Patriarhului acum un an de zile, dupa #Colectiv cand a rostit celebra fraza “Asa le trebuie”. Cine e ignorant acum?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén