Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Ce nu ştiaţi despre vaccinuri

Am fost invitat la următoarea conferinţă extrem de interesantă. Este despre o explicaţie ortodoxă şi ştiinţifică de ce sunt vaccinurile naşpa. Detalii mai jos.

BUCOVINA  PROFUNDĂ  si   ŞCOALA BRÂNCOVENEASCĂ

vă invită la conferinţa

CE NU ŞTIAŢI DESPRE

VACCINURI

O PERSPECTIVĂ  ŞTIINŢIFICĂ, ORTODOXĂ

Invitaţi:

•prof. IOAN VLĂDUCĂ -biolog, matematician, teolog

Şcoala Brâncovenească

• părintele  IUSTIN PETRE – protosinghel

Mănăstirea Sf. Ioan Casian

•  MIRCEA PUŞCAŞU – medic

Asociaţia Bucovina Profundă

SUCEAVA

joi, 12 septembrie 2013, ora 18

Casa de Cultură – Sala Mică

   I  N  T  R  A  R  E  A    L  I  B  E  R  Ă  ,   D  I  S  C  U  Ţ  I  I  ,   Î  N  T  R  E  B  Ă  R  I  ,   S  O  L  U  Ţ  I  I

Din cuprinsul conferinţei: 

• efectele adverse ale vaccinurilor • mitul epidemiilor eradicate prin  vaccinare • legătura dintre vaccinuri şi autism •  de ce sunt vaccinurile inutile • vaccinurile şi maladiile autoimune • aspecte etice şi morale • vaccinurile NU sunt gratuite • grafice şi statistici privind incidenţa epidemiilor, introducerea vaccinurilor şi apariţia bolilor postvaccinale •  toxicitatea vaccinurilor: mercur, aluminiu, proteine de origine animală • interesele comerciale farmaceutice încalcă principiile ştiinţifice şi medicale • controlul populaţiei şi campaniile de vaccinare • problemele Programului Naţional de Vaccinare • de ce nu sunt vaccinurile obligatorii • cum pot fi refuzate vaccinurile – baza legală • drepturile pacientului, consimţământul informat •

9 Comments

 1. prof. IOAN VLĂDUCĂ -biolog, matematician, teolog

  Cand a avut timp sa le studieze pe toate?

 2. Eu nu inteleg cum poate un om de stiinta, vorba vine… sa afirme ca vaccinurile nu ar fi bune. E gen Steve Jobs care a stat cu boala in san ceva vreme inainte sa apeleze la stiinta. A aplicat nush ce meditatii si regimuri alimentare mega-drastice, dar cand a ajuns cutitu la os a mers la medic la fel ca orice om cu scaun la cap si a mai supravietuit cativa ani.
  Eu i-as lasa pe asa numitii teologi, matematicieni si oameni de stiinta sa fie atinsi de vre-o boala usor de tratat cu un banal vaccin… sa vedem, ce reactii au? refuza sau nu stiinta.
  Daca ar fi fost sa ne luam dupa astia inca nu cred ca ne-am fi dar jos de prin copaci.
  Pentru cei interesati blogul ala care a fost dat in judecata de cei care fabrica ColonHelp, are o pozitie excelent argumentata despre vaccinuri.

  • dr. babes-bolyai

   @ enzo: un vaccin nu vindeca nicio boala, dupa ce te-ai imbolnavit. vaccinurile previn imbolnavirea, inainte sa se intample. de exemplu, dupa ce te musca un caine, faci vaccinul antirabic cat mai repede, ca sa nu te imbolnavesti de turbare, in caz ca ai luat cumva virusi. cam o saptamana maximum ai la dispozitie, pana cand apar primele simptome, daca esti cu virusu’ in tine. dupa ce a apucat sa se declanseze boala, poti sa faci jdemii de vaccinuri, sau sa te rogi, sau sa-ncerci orice altceva vrei tu, da’ numa’ cateva zile.
   @ toti aia cu “perspectiva stiintifica, ortodoxa”, de pe afis: fiecare dintre ei sa-si bage pula in ma-sa. si pe urma s-o futa.

 3. Să te interesezi prin Braşov la asociaţiile părinţilor cu copii autişti care au dezvoltat sindromul după un vaccin.

 4. @George Damian – istoria recenta ne-a aratat ca nu se poate eradica o boala fara vaccinuri. Asa am scapat de varicela, variola si ce alte boli or mai fi. Din pacate datoria manipularii eftine marca ProsTv in primul rand ajungem sa nu ne mai vaccinam copii si aceste boli recidiveaza, Noi, India si cine stie ce tari africane mai au boli demult eradicate in tarile civilizate. Cazurile izolate de vaccinuri dubioase nu trebuie sa fie generalizate.
  O excelenta analiza despre vaccinuri si manipulare se gaseste aici:
  http://insulaindoielii.wordpress.com/category/vaccinuri-2/
  (acelasi autor a ‘daramat’ super produsul “Colon Help” si s-a ajuns la judecata cu WordPress si compania producatoare)
  Nu contest faptul ca anumite vaccinuri sunt insuficient testate, dar alea nu au ce cauta pe piata intr-o tara normala si totusi la noi se experimenteaza vaccinuri. La mine in Oradea exista un caz celebru : un medic ginecolog pe nume Craiut, a testat vaccinuri si medicamente pe pacientele lui, intr-un spital de stat. Omu a facut milioane de E din mizerii de genul asta, recent si-a construit propria clinica pentru ca l-au cam dat afara din spital. Nu a fost tras la raspundere, nu l-a cautat politia pe acasa. Ce s-ar fi intamplat intr-un asemenea caz in Germania?

 5. Ar fi intersant[ o prezentare din partea cuiva care a mers la conferinţă. Pentru cine se întreabă cum poate fi cineva matematician şi teolog, trebuie să spunem că faţă de cei care nu ştiu nici să scrie bine titlul lucrării de licenţă, sunt alţii în schimb, pasionaţi de studiu şi care au orientare multidisciplinară. Aşa că ăot oferi o altă viziune decât cea pe care o avem cei mai mulţi, de multe ori viziunea dorită şi transmisă oficial.
  Aşa că sunt curios ce s-a spus. Nu ar trebui neaparat să luăm de bun totul, dar de ce să nu ne informăm.

 6. Manuel

  Sa inteleg ca credinta tine loc de vaccin? La cati credinciosi sunt pe lume ar trebui sa nu aiba nevoie deloc de doctor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén