Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Știai că Daredevill există în realitate?

Teoretic, Daredevill este un personaj de benzi desenate Marvel. Este un avocat, Matt Murdock, care a orbit în copilărie în urma unui accident și asta l-a făcut să-și îmbunătățească celelalte simțuri la nivel super-uman și e un fel de ninja. Ziua e avocat, noaptea luptă mascat pentru dreptate și justiție. E și un serial pe Netflix despre el, sezonul unu e bun, doi penibil, trei meh.

Dar ce nu știam până acum e că tipul ăsta există în realitate, doar că nu-l cheamă Matt Murdock ci Isaac Lidsky. A pornit ca actor de reclame, a jucat în „Salvați de Clopoțel – Clasa nouă”, apoi s-a apucat de școală, a terminat Harvardul la 19 ani, a fost un super-avocat de-ăla de nu pierdea niciun proces, a făcut un start-up pe care l-a vândut pe 230 de milioane de dolari, a luat o fabrică de ciment aproape de faliment și a făcut din ea firmă valabilă și multe altele.

A, și de la 13 ani nu mai vede, că are o boală degenerativă. Nu-ți dai seama când vorbește cu tine, dar tipul e orb complet. Și nu există niciun motiv să nu cred că noaptea nu-și trage o căciulă peste față și nu bate golanii de la el din cartier de le sună apa în cap. Pe bune, uită-te la video-ul de mai jos, e om despre care chiar poți să spui „e genial”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.