Cartierul General

Vai de steaua noastră: și ăia de la Urgent Curier votează

Până acu’ ceva vreme uram cu oarecare poftă pe cei de la DPD. Asta pentru că emag s-a gândit să-i folosească pentru livrările în aceeași zi. Problema e că DPD nu face livrări în aceeași zi, e doar o minciună pusă pe site la Emag să pară că sunt cool. Este inutil să-i suni, la capătul celălalt al firului este un tip cu microfonul dat foarte încet.

O dată mi-au livrat un pachet abia după ce am sunat la poliție.

Dar nimic nu se compară cu Urgent Curier. De exemplu, sediul lor din București nu este în localitatea București. Este în Măgurele. Probabil pentru economie fac asta, chiriile mai mici acolo. Apoi, tot pentru economie, angajează handicapați mintali, că primești sprijin de la stat.

Dacă ți se pare că un fan Antena 3 e imbecil, încearcă să discuți cu cineva de la Urgent Curier. Dacă reușești să îi prinzi la telefon. Că și asta e destul de dificil. Dacă nu îți pierd pachetul, sau întârzie câteva zile mint în toate felurile posibile. Mint că au trimis sms, mint că au pachet, mint că au vorbit cu tine, mint orice. Ca idee, cât credeți că durează să trimită un pachet din iași până în București? Take a guess.

transport-urgent-curier

You know, firma se numește „Urgent Curier”. Pe măgari dacă trimitea și tot ajungea mai repede. Apropo, ultima mențiune, gunoiul de curier a venit la mine la birou și a zis că nu a găsit pe nimeni într-o clădire în care lucrează 100 de persoane.

Azi dimineață am sunat de vreo 5 ori pe la ei, primul muist m-a mințit că nu e nici un pachet pe numele meu, următorul muist m-a mințit că nu e nici un pachet de la Iași la ei, alt muist m-a mințit că a trimis nuștiuce sms ieri (îl trimiseseră cu 10 minute înainte), alt muist mi-a spus că nu a putut lăsa pachetul că nu aveau ăia din firmă o copie după buletinul meu și tot așa.

Nu că nu s-ar ști cum lucrează meseriașii. Acum tot ce mai pot să sper e ca vreunul din bolnavii de-acolo să nu dea foc pachetului și-apoi să-mi spună că nu m-au găsit în țară.