Cu sonorul oprit chiar și o emisiune Digi24 poate fi interesantă

Claudiu Pândară și Florin Negruțiu fac o emisiune la Digi24 care se numește „Somn ușor cu Pândaru și Negruțiu” sau ceva în genul ăsta. Nu pot să-mi dau seama despre ce e vorba în ea, nu am citit niciodată ceva interesant scris de cei doi și nici nu i-am auzit emițând vreo idee pe gură care să fie în aria mea de interes. Dar nu contează, probabil trebuia umplută ora aia după 12 noaptea cu ceva și domnii aceștia au tras paiul cel scurt. Azi mi-a povestit cineva cât de mișto se adoarme la emisiunea aia, mult mai bine decât la aia cu Prepe și mi-a trimis un link să-mi demonstreze. M-am uitat la emisiune fără sonor, din motivele de mai sus, nu pierdeam nimic.

Am avut, în schimb, de câștigat, că am observat lucruri faine. De exemplu această afirmație extrem de corectă din punct de vedere al realității. Într-adevăr, Ludovic Orban era în fața mea!

După care am început să mă uit la burtieră, că tot mi-a atras atenția, și aici au apărut părțile interesante, acolo era o poveste. Mă rog, comparativ cu emisiunea, nu cu altceva. Gen:

Sau răspunsuri la întrebările pe care ni le punem toți:

Efectele incredibile ale prezenței președintelui PNL în fața mea.

Existența lui Șică e confirmată de experți Bloomberg.

Și cum să fim zen că se întâmplă lucruri în România:

Iar, încă o informație completă și corectă despre președintele Kiki Iohannis.

Îți pui niște întrebări înainte să dai oameni afară, faci un studiu.

Deja la domnul Orban începuse să-și facă efect vișinată luată cu câteva minute înainte să-și facă curaj și ochii sticloși.

Și o ultimă lovitură pentru mediul de afaceri.

Atlfel interesantă emisiunea, o recomand, cel mai bine se vede cu televizorul închis și scos din priză. Ideea că cei doi „jurnaliști” vorbesc singuri într-o cameră întunecată cu un nefericit și nu știe nimeni de asta mă amuză într-un mod straniu dar plăcut.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “Cu sonorul oprit chiar și o emisiune Digi24 poate fi interesantă

 1. ice4you

  Frate … saracu Sica Mandolina nu stie ce icoane si moaste ale justitiei sa mai pupe, numa sa se vada scapat de anul ala cu executare … desi, cum mai scriam pe undeva (twitter de unde am ajuns si aici 😀 ) inca nu ne’a explicat nea Sica daca e sau nu penal, dupa standardele Ghinaralului si ale intaiei fecioare ale justitiei! :)))

  Toate cele bune!

  Reply
 2. Radu

  Boss, Negrutiu chiar scrie bine de tot, iti recomand articolele lui de pe Republica. Pandaru scrie si el binisor, dar parca mai pe ocolite. Negrutiu e direct pa ele, stii ce zic? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *