Cum e „glo”, șmecheria de tras tutun de la Kent

Tehnologia asta de tras tutun încălzit e ultima trăznaie inventată de companiile de țigări, confruntate cu legislație tot mai dură în domeniu, că nu mai poate lumea fuma oriunde. Statul nu poate interzice de tot fumatul, că nu-și permite, ăștia dau 5 miliarde de coco anual la PIB, și plătesc anticipat pentru timbrele alea de țigări. Sursă sigură deci.

Prin comparație cu țigările normale, să fumezi de-astea cu „tutun încălzit” e ca atunci când ai merge să faci sex și, pentru că n-ai găsit prezervative, îți tragi o pungă de mega peste obiect, să nu iei vreo boală.

iQos au o aromă de ciorapi umezi, ăstea, glo, au aromă de ciorapi copți. Au și variantă „mentolată” sau „citrice” care se simt ca și cum ai fuma o bomboană ce a fost ținută la păstrare într-un ciorap. Dar știi care-i faza? După ce tragi vreo trei zile din astea, țigările clasice ți se par niște țărănii, te ustură pe gât, au gust și mai nașpa.

Diferența între glo și iQos e la timpi de fumat. La iQos îți încarci țigara la un încărcător pe care trebuie, și ăla, să-l încarci. Scoți bățu electric din încărcător, bagi țigara în el, tragi de vreo câteva ori, iar tre să bagi bățu în încărcător, să aștepți vreo 5 minute până se încarcă, tot așa.

Cu glo poți să tragi țigară de la țigară, cu o pauză de vreo 30 de secunde între ele, că e un singur obiect în care bagi „țigara”. Care se numește „neosticks”.

Acum, la final, ca idee, dacă fumați, încercați să vă lăsați, dacă nu, nu vă apucați. E greu ca dracu să te lași de țigări, cică nicotina e mai adictivă decât cocaina. Plus că efectele secundare sunt nenumărate, parexamplu Vlad Petreanu s-a lăsat de fumat de 5 ani de zile și e nervos și acum.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *