Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Am scăpat nesodomizaţi

Citesc pe site-ul de hipstereală contemporană TOTB (şi eu am dat interviu acolo, iei) că s-a iscat un mic scandal sexual la vizionarea filmului “Copii sunt în regulă”. Filmul e despre un cuplu de lesbiene care cresc copii sau ceva de genu’.

Cert e că MŢR găzduia, zilele astea, o chestie numită “Luna istoriei LGBT”. Cu această ocazie şi filmul ăsta. În sală, 6 spectatori interesaţi, 50 de patrioţi care apărau rozeta naţională. Patrioţii s-au ridicat în picioare şi au protestat cum se cuvine:

Jos gayilor, duceți-vă toți în Olanda, plecați de aici cu drogurile voastre, cu SIDA, pătați onoarea sfîntului țăran român!

Băi, ej nebun? L-au sanctificat şi pe ăsta, pe ţăranul român, cea mai asexuată arătare din mitologia românească. Oficial, conform Academiei Române şi altor instituţii de cultură, ţăranul român nu fute, el doar munceşte cu sudoarea frunţii glia strămoşească, o apără cu sângele strămoşilor şi doineşte din fluier.

S-ar putea să greşesc, eu am o părere destul de proastă despre MŢR de când am fost în vizită acolo şi o angajată a muzeului mi-a spus atât de multe prostii în scurtul tur încât am crezut că am fost răpit în timp de protocronişti şi adus la muzeu în ’84.

Momentul pişător de emoţie, înălţător până la magnetosferă, a fost cel în care patrioţii au mieunat imnul naţional.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.