Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Sarmale în Star Trek

Anul trecut parcă Dorin al nostru îmi explica cum Star Trek Voyager nu-i așa de prost pe cât pare și eu nu prea voiam să-l ascult. Dar, cum la Discovery nu mă pot uita, că i se potrivește prea bine prescurtarea (STD), am băgat câteva episoade cât să adorm seara. Și la un moment dat au apărut sarmale.

Serialul spune povestea navei Voyager care a ajuns prin giumbușluc cuantico-temporal în partea cealaltă a galaxiei și i-ar trebui 70 de ani să ajungă înapoi acasă. La fiecare două episoade este răpit sergenul Harry Kim și echipajul trebuie să se ducă să-l salveze. Unul din ciudații de pe-acolo se pretinde bucătar și „ofițer de moral”, și-și zice Neelix. Într-unul din episoadele ăstea, când oamenii erau un pic demoralizați că iar fusese răpit Kim, Neelix ăsta dă buzna pe punte cu un platou de sarmale și le servește la oameni să se mai înveselească.

Bine, nu le-a zis așa, dar erau cărniță înfășurată-n frunză de nuștiu ce plantă extraterestră, adică tot sarmale, dar spațiale. Mi-a făcut poftă de niște sarmale în foi de viță. Altfel serialul nu e rău, e cam la nivelul celorlalte din perioada aia. Cum nu prea au efecte speciale trebuie să se concetreze pe scenariu și poveste și unele sunt chiar bunuțe.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.