Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

În România cel mai mult se bea la Vodafone, nu în Vaslui

Am cunoscut mulți bețivi în viața mea, am stat printre ei, sunt unul dintre ei, recunosc specia și liderii. Și nicăieri nu am văzut oameni mai beți rangă constant ca ăia de la Vodafone. Când ești beat îți cam scade IQ-ul și capacitatea de atenție, iar când o faci constant devii aproape inutil pentru societate. Din ce am observat până acum nu există grad mai mare de alcoolemie ca în Vodafone România.

Parexamplu și-au înnoit aplicația, după ce pe aia veche n-o mai folosea aproape nimeni pentru că era proastă și inutilă. Asta nouă este un progres, măcar îți arată cât internet ai consumat și cam atât. Am dat să-mi verific opțiunile noi, ei bine, aplicația mă anunță că le am. Am, de exemplu, „Opțiunea Divertisment Promo” și un buton dedesupt pe care scrie „Detalii opțiune”. Și când dai pe el te duce într-o fereastră în care nu-ți spune nimic despre opțiune decât când expiră. Ok, caut pe net. De pe mobil.

Și dau de site-ul vodafone care nu e făcut pentru mobil. De fapt nu e făcut pentru nimic, e ceva scris cu cel mai mic font din internet și cu tot felul de prostii care se încalecă una peste alta. Dau de un comunicat de presă plin de informații contradictorii. Ok, următorul link, e ceva pe forumul vodafone unde cineva a pus cam aceeași întrebare. Moderatorul de la forum îi răspunde cu copy/paste ceva incomplet, că așa e când ești beat clește. Ăla mai întreabă odată, aia îi dă link la un comunicat de presă. Informație reală, zero.

V-aș da link-ul la discuție dar nu merge de pe desktop, doar pe mobil, deși site-ul nu este de mobil. Mai am și alte opțiuni gen „Video pass”. Iar, nicio informație utilă pe site-ul vodafone, noroc că am dat de ceva la NWRadu, că în rest am găsit iar o pagină scrisă de un om distrus de beat. Tura asta, pe desktop, mi s-a încărcat automat site-ul de mobil. Aparent există, e de-ăla cu „m” în față ca pe vremea lui Pazvante.

Băi, serios, și mie îmi place să mă mustesc, dar nu tot timpul și nu când trebuie să muncesc. Asta îmi aduce aminte de gagiul ăla comic cu turban, șeful Vodafone, care venise aici și se lăuda ziariștilor cum și-a aranjat biroul. Și nimeni nu l-a întrebat, bre, de ce naiba încă mai promovezi serviciul mPesa pe care nu l-a folosit nimeni, niciodată, în România, poate și pentru că există încă alte 10 servicii similare mult mai bune decât al tău. Sau poate l-au întrebat dar omul era deja incoerent de la băutură și nu te puteai înțelege cu el. Adică, serios, ne-am cam prins că e o manevră de parandărăt acolo cu publicitatea pe subiect, dar sunt și altele mai discrete.

Măcar acolo am o explicație. La restul chestiilor pe care le face Vodafone, alta în afară de alcoolemie ridicată și poate alte droguri mai puternice nu găsesc. Băi, chiar n-a observat nimeni că pe site-ul myvodafone sunt două câmpuri de logare de vreo câțiva ani!?

Nu e ca și cum aș fi reușit vreodată să mă loghez pe site-ul ăla de la înființare până acum. De fiecare dată trebuie să resetez parola pentru că nu o ține minte. A, și prima chestie care-mi apare este o eroare, de fiecare dată, indiferent dacă intru sau nu în cont. Aplicația de mobil mă întreabă constant ce părere am despre ea deși am răspuns la formularul ăla. Dar și pe desktop face același lucru. Să încerci să afli ce spun ăia este, repet, ca și cum ai încerca să afli de la un om extrem de beat ce părere are despre Kant. Sau taximetrie. Sau telefonie mobilă și internet de mare viteză.

Ce mă miră e că nu pun totuși un câine șef la companie. Măcar ăla nu bea și este credincios. Și cred că chiar și un câine, cu intelectul lui limitat, ar încerca să facă o mică ordine în brambureala aia de prăjiți maxim.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.