Ovidiu Eftimie

Cartierul General

România, un nou șah mat de la idoli

De câteva săptămâni oameni cu prea mult timp liber sunt preocupați de papucii cu blană pe care-i poartă femeile prin România, pentru că, dacă e să arătăm cât suntem de destupați la cap nu o putem face decât astfel, fiind foarte interesați de cum se îmbracă alții, ce fac în dormitor și ce fumează.

Acum, cea mai iubită româncă din aceste zile pune o astfel de poză pe instagramul personal.

Să dăm un detaliu la poză.

Asta va rupe sufletul românesc în două cum nu s-a mai întâmplat de pe vremea când Pleșu a recunoscut că-i place „Las Fierbinți”. A, stai că știu cum s-a terminat aia, oile au început să pretindă că le place și lor „Las Fierbinți”. Cum, probabil, vor pretinde și acum că papucii ăia cu blană sunt, de fapt, ceva ok, cam ca manelele, în mod ironic, plm etc.

4 Comments

  1. Da Instagramu’ asta nu era doar pentru softcore porn? Ca io asa am inteles de la NWRadu 😀

  2. Dan

    Poate o sa câștige un turneu de mare șlap acuma

  3. Credeam ca mi-ai luat ideea de articol. Nu ca ar fi fost cu suparare dar scapam eu sa mai scriu ceva. Si pana la urma ce-i in neregula la papucii aia, eu merg intotdeauna pe principiul ca daca se pot da rapid jos sunt bune (mai ales hainele) Ia gandeste-te la niste cizme dalea inalte pana aproape de fund, cat stai sa dezlegi la sireturi… Noi barbatii ne uitam la ce ramane nu la papuci. 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén