Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

CTP ar putea fi eroul nostru secret

Deși este deja un erou pentru mulți dintre noi, CTP ar putea fi mai mult decât atât: ar putea fi o LEGENDĂ.

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a votat în unanimitate o hotărâre prin care Cristian Tudor Popescu a fost amendat contravențional cu 1.000 de lei pe motiv că a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu un pavian cu mantie. CNCD a considerat ca asocierea reprezintă hărțuire și încalcă dreptul la demnitate (…)

Trebuie să recunoaștem că CTP a spus ceea ce ne gândeam mai toți, cu excepția românilor care își fac freza exact ca premierul Viorica Dăncilă. A luat acest steag și a trecut cu el prin tranșee împlântându-l adânc în reduta dușmană. Și pentru asta statul paralel și simandicos l-a amendat cu 1000 de lei.

Dar CTP ar putea fi mai mult decât atât. Ar putea să moară glorios, să se ducă la ANAF cu un camion de banane și să încerce să plătească amenda cu banane. Sigur, va fi un urlet imens, țara își va lua paltonul corectitudinii politice și poporul va spune că s-a exagerat, că discursul public, că suntem o țară civilizată. Asupra CTP-ului se va arunca cu noroi, va fi târât în scandaluri și distrus în emisiuni, va ajunge undeva pe o televiziune cu audiență minimă, mai mică chiar și decât a Digi, unde va bodogăni în continuare, ignorat de marele public care se va dezice de el.

Dar tot noi, în sufletul nostru, vom ști cine a fost acel nebun chel. Sub masca cinstei, onoarei, demnității aia pe care o arătăm în public va rămâne piticul liber și vesel care va hăhăi în continuare „băăăă, ce i-a zis-o cetepeul la maimuța aiaaaa, bahahahhahahhahaa”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.