Una din metodele cele mai eficiente de a încheia aplauzele și uralele fanilor când ai un discurs de-ăla, prea bun, e să rostești un satisfăcut “Șmargu!". Ca să știi ce înseamnă “Șmargu” trebuie să fi citit la viața ta ceva de Cornel Udrea, care e unul din cei mai buni umoriști clujeni. Din păcate, publicul larg îl cunoaște pe cel mai trist dintre umoriștii clujeni, un tip pe nume Mircea Bravo. Acuma nu zic că e trist pentru ce glume face el, că nu știu, că nu-s în target, dar știu că e trist.

Nu de altceva dar, din ce am citit în presă, omul acesta crede că oamenii dezvoltă adicții nașpa de la publicitate în pauza meciului.

Și fiind foarte convins de chestia asta a pornit o ditai campanie națională de interzis reclamele la jocuri de noroc, că-s prea multe.

A, și știu că subiectul săptămânii este ceva legat de înlocuirea casierilor de la Auchan cu autocase de marcat dar consider că nu mă pot băga într-o dezbatere între oamenii care sunt deranjați de asta, în loc de faptul că s-au dublat prețurile la supermaket în ultimul an. Sunt și eu un pic retardat, dar nu atât de retardat.

Și să vorbim un pic despre interzicere

Partea cu interzisul este, de obicei, pasiunea oamenilor slabi, frustrați de lipsa de putere și control. Poți să verifici asta în orice domeniu al vieții, dar dacă vrei să vezi unul general, uită-te la politică. Cei mai pasionați de interziceri sunt useriștii, că ăia nu prea au avut acces la putere. Dacă ești boier, ca pesedistul, ești preocupat de alte șmenuri, dacă ești userist, “să se interzică”