Probleme de lumea I într-o țară din lumea a III-a

Săptămâna viitoare mă duc la Cetate să văd dacă pot supraviețui cu ce gătește Dinescu. Dar voi fi cazat în Calafat, un cunoscut oraș african unde zilele astea nu e apă, pentru că este vară. Și atrag atenția câtorva colegi cu care merg de situația asta. După care vin și oamenii care atrag atenția asupra adevăratelor probleme.

first-world-problems

Nu că vreau să mă dau bogat, niște internet mobil mai faci rost de la un amic (sau pur și simplu ai, ca mine, că-mi permit o sută de euro pe an), dar să sap un puț și să montez un hidrofor chiar nu mă pricep. Și chiar dacă am citit cartea lui Bear Grylls, am doar o vagă idee despre cum să faci apă suficient de multă pentru un duș doar cu niște frunze, o brichetă, un pet tăiat și doi cameramani.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Probleme de lumea I într-o țară din lumea a III-a

  1. Fratele Andryusha

    Simplu. Înghesui cameramanii în PET-uri, pui frunzele deasupra, lasi 2 săptămâni la murat si, când încep să lase zeama, poti face dus.

    Reply
  2. alex

    Hint: Calafatul e pe Dunare. Daca te chinui putin gasesti apa. Problema e ca aia au taxa de port asa ca probabil o sa fie mai scump.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *