Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Principalul domeniu de activitate al FoodPanda este spamul

Foloseam până de curând Foodpanda aplicația/site-ul să-mi iau de mâncare la birou. Fac asta aproape zilnic, pentru că sunt leneș și nu-mi fac pachețel de-acasă. În ultimele luni însă cred că și-au angajat un oligofren nou la marketing, că mă spamează cu o poftă demnă de o cauză mai bună. Și nu e vorba de spam simplu, e spam furios, cu sete, cam de vreo trei patru ori pe zi.

Am dat unsubscribe la toate newsletterele lor, n-are niciun efect, oamenii spamează în continuare. I-am întrebat direct, „băi, aveți o problemă, e o eroare, ce putem face să nu vă mai comportați așa?”. Răspunsul a fost superb, nu contează cât unsubscribe dai, la fiecare comandă te reabonezi automat la spamul lor (nu e doar newsletter, sunt oferte, păreri, reclame la restaurantele de la care iau, de-astea).

Așa că am luat decizia de a renunța la serviciile lor deși, la cât de obsedați sunt de spam, bănuiesc că va trebui să apelez la un ordin de restricție (am învățat asta la un avocat) ca să-i opresc. Ce să fac, dacă le place mai mult enervatul oamenilor decât banii, nu vreau să mă pun în calea dorințelor lor.

Ceea ce vă recomand și dumneavoastră.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.