Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Principalul domeniu de activitate al FoodPanda este spamul

Foloseam până de curând Foodpanda aplicația/site-ul să-mi iau de mâncare la birou. Fac asta aproape zilnic, pentru că sunt leneș și nu-mi fac pachețel de-acasă. În ultimele luni însă cred că și-au angajat un oligofren nou la marketing, că mă spamează cu o poftă demnă de o cauză mai bună. Și nu e vorba de spam simplu, e spam furios, cu sete, cam de vreo trei patru ori pe zi.

Am dat unsubscribe la toate newsletterele lor, n-are niciun efect, oamenii spamează în continuare. I-am întrebat direct, „băi, aveți o problemă, e o eroare, ce putem face să nu vă mai comportați așa?”. Răspunsul a fost superb, nu contează cât unsubscribe dai, la fiecare comandă te reabonezi automat la spamul lor (nu e doar newsletter, sunt oferte, păreri, reclame la restaurantele de la care iau, de-astea).

Așa că am luat decizia de a renunța la serviciile lor deși, la cât de obsedați sunt de spam, bănuiesc că va trebui să apelez la un ordin de restricție (am învățat asta la un avocat) ca să-i opresc. Ce să fac, dacă le place mai mult enervatul oamenilor decât banii, nu vreau să mă pun în calea dorințelor lor.

Ceea ce vă recomand și dumneavoastră.

6 Comments

 1. Am avut și eu aceeași discuție cu cei de la eMag, unde principiul e similar: ai cumpărat de la noi, e clar că vrei să te umplem de glorie mai apoi (a se citi “spam”).

  • allex06

   Eu m-am dezabonat de la emag foarte simplu. dezabonare din mail si nu am mai primit nimic…

 2. Cristi

  Nu știu dacă merge și în București, dar eu folosesc hip menu (jur că mi-au dat un burger ca să spun asta). Nu spameaza și au și comenzi de grup, simplificând mult mâncatul la birou.

 3. Mircea

  Simplul buton “Mark as Spam” nu mai functioneaza?

  • eftimie

   Am presupus că poate exista o discuție logică, în care eu să rămân client și să mai primesc ocazional câte un mail și ei să nu fie tâmpiți.

 4. blk

  Mi-am uitat parola la contul wizzair si am incercat sa resetez parola. Te intreba parola veche. Am incercat sa fac cont nou cu o alta adresa de-a mea, era deja luata (se pare ca uitasem mai demult parola si a fost nevoie sa imi fac cont). Dau telefon la ei sa ii intreb ce sa fac, imi spun senin sa imi fac un cont de mail nou si sa ma inregistrez de pe el. Ii rog sa imi stearga conturile vechi ca sa nu fie nevoie sa imi fac cont de mail nou. Cica nu se poate, asa e baza de date. Ma cam enervez si le zic atunci ca nu mai vreau sa am de-a face cu ei si sa imi stearga orice cont as avea la ei. Nici asta nu se poate…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén