Prenadez is a hell of a drug

Un tânăr a avut chef să bea ceva cu un amic, au cumpărat 5 kile de vodcă, 10 kile de bere și niște prenadez și au purces la treabă. La un moment dat au fost amendați de jandarmi așa că s-au dus să bea sub un pod din Sf. Gheorghe. După un timp, din joacă, au început să se sugrume. Apoi…

„Nemaiavând putere, a luat o piatră, spune el de o jumătate de kilogram, și i-a dat în cap până i-a văzut creierii. (…) După care i-a băgat mâna în gură și cu un ciob de sticlă i-a tăiat gura de jur împrejur, de sub nas până spre piept și i-a scos mandibula și limba. Ne-a mai spus că a băut cu palmele căuș de 6, 7 ori sânge. După care a dus acasă bucata de mandibulă”, ne-a declarat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, Adrian Baciu, care a precizat că fratele criminalului și încă o prietenă a acestuia au asistat la o scenă în care atacatorul a mușcat, mestecat și înghițit bucăți din mandibulă” (sursa).

Ca și în cazul altor evenimente de acest gen, este de remarcat cum s-a pus accentul pe substanțele ingerate de cetățean și mai puțin pe faptul că acesta este, tehnic, nebun. Și că a fost internat la psihiatrie de două ori. Și eliberat. Și, la fel ca mulți alții lăsat la întâmplare pe stradă. Sunt sute, poate mii de români, cu probleme psihice, defecți din punct de vedere mintal și nu avem unde să-i punem. Așa că-i lăsăm pe stradă și poate avem noroc. Și dăm vina pe băuturică și etnobotanice, să se emoționeze coafezele.

Pentru că prenadez nu iau doar nebunii ci și ăia mai sus, trași prin politică ca spirtul prin pâine.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “Prenadez is a hell of a drug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *