Cartierul General

Povestea unui om deprimat

Cică exista odată, într-un oraș, un om extrem de deprimat, care procrastina totul la nesfârșit și nu avea chef de nimic și totul i se părea inutil pentru că era extrem de deprimat. Iar oamenii din jurul lui s-au sfătuit un pic și au trimis doi flăcăi să-l ia și să-l spânzure, că era cam inutil pentru comunitatea în care viețuia.

Și cum mergeau ăștia doi se întâlniră cu o cucoană foarte înstărită. „Ce faceți, flăcăi”, întrebă cucoana sperând un răspuns obraznic, care ar merita pedepsit. „Ce să facem cucoană, uite, ducem pe deprimatul ăsta la spânzutăroare”. „Aoleu, dar de ce?”. „N-auziți, coniță, e deprimat, consumă oxigenul degeaba pe-aici”.

Atunci doamna hotărî să intervină: „Nu, lăsați-l că mi s-a făcut milă de el. Hai că-l iau la mine la firmă, îi dau ceva de făcut, îi dau și niște biscuiți la prânz, să nu moară de foame”.
„Despre ce biscuiți este vorba?”
„Nu știu, biscuiți de-ăia Oreo, sau ceva similar”
„A, nu, nu se poate, pe mine biscuții Oreo mă deprimă”, susținu deprimatul.

Iar cucoana s-a enervat și a zis „luați-l de-aici să nu-l mai văd, Dumnezeule mare, m-a umplut de nervi nebunul ăsta”. Iar oamenii l-au dus pe deprimat la locul cuvenit și i-au făcut felul. Și iaca așa au scăpat și deprimatul acela de oameni, și colegii lui de dânsul. Mai poftească de-acum și alți deprimați în satu în satul acela, dacă le dă mâna și-i ține cureaua.