Poți să râzi de Fuego, dar nu vei fi niciodată așa de PIMP ca el

Fuego este genul de tip care are ceva voce, știe exact ce cântă, pentru cine cântă și, cel puțin în ultima vreme, a demonstrat că are mai multă autoironie decât 90% din guriștii români. De fapt, 99%. E omul care a anunțat că face sequel la „Împodobește, mamă, bradul” numit „Încondeiază, mamă, oul”. Google it.

Dar, mai presus de astea, Fuego se îmbracă ca cel mai pimpi dintre pimpi, puțini sunt oamenii în România care ar putea să ajungă la nivelul lui. Stephan Pelger pare un sărac pe lângă el și dacă nu știi cine e Stephan Pelger, nu te băga.

Am să dau doar câteva exemple. Pentru început, asta:

Putem remarca fularul tip covor în culorile naționale, plus negru, să se asorteze cu mânușile negre, sacoul din blană sintetică și brățara de mătănii de la mână, plus pantalonii de piele.

Fuego preferă culorile închise, am selectat acest outfit pentru că se vede cum sub surtucul său cu sclipici are un sacou cu mult mai mult sclipici. Are vreo câteva astfel de sacouri și surtuce, majoritatea decorate cu elemente bizantine argintii și aurii.

Câteodată se îmbracă de parcă ar vrea să arate unui sensei din ortodoxie cum se face, de exemplu acest costum format din mai multe patrafire.

Dar câteodată apare și în acest costum de voievod medieval (observați încălțările). Acest tip de haină o vezi pe frescele bisericești din nordul Moldovei și pe coperta Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

BONUS: Fuego în trening. N-ai fi observat asta dacă nu-ți ziceam, că știe cum să facă și ce să arate să distragă atenția de la asta, că doar nu e de ieri de azi pe Facebook.

Toate fotografiile sunt preluate de pe pagina oficială a maestrului, adică aici, unde mai puteți găsi sute altele.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

7 thoughts on “Poți să râzi de Fuego, dar nu vei fi niciodată așa de PIMP ca el

 1. cristi

  eu propun sa nu mai radem de paul surugiu. la un concert la chisinau, preluat de tvr isi schimba tinutele la 3 melodii. si nu erau asa stupide cum arati tu in poze. avea o tunica militara tip napoleon. lesinau babele ale moldovence

  Reply
  1. eftimie Post author

   Eu propun să avem măcar atâta autoironie cât are el, citește și tu măcar primul paragraf.

   Reply
 2. Dana

  Eu propun sa va vedeti voi de treaba voastra!Vestimentatia lui are legatura cu ceea ce canta!!Mergeti la un spectacol de-al lui si apoi mai vorbiti!!!

  Reply
 3. Emil C

  Fuego e da shit. Pe bune, tipul e mult mai cool decit s-ar putea crede multi, mai ales aia care pornesc cu preconceptii de hipster. Omul stie intr-adevar exact ce trebuie sa faca si are un succes urias, bazat inclusiv pe un talent incontestabil.

  Reply
 4. Flavius Calin Tofan

  … o fi stiind ca miauna pe bani pentru babe, dar prostitutia tot prostitutie se numeste Ovidiu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *