Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Poponarii: cine sunt, cum ne ferim de ei (conform natioanalisti.ro)

Am găsit pe internet un text care ne avertiza că dezaxații mărșăluiesc weekendul trecut pentru a susține stilul de viață poponar. Și că trebuie să-i oprim. Și de-acolo am dat în alt text, unul în care suntem avertizați că poporul român s-a cam poponărit.

Am citit frumosul articol alături de colegul Vasile, care a reieșit cumva mai poponar ca mine din toată povestea.

„Barbatii de astazi sunt un produs al agendei evreiesti, razboiul lor nu se poarta doar la nivel ideologic ci si la nivel biologic. De aceea vedeti cat mai multi barbati albi care au un nivel scazut de testosteron pe langa indoctrinarea aferenta”.

Poponari - conform nationalisti.ro

Poponari – conform nationalisti.ro

Dar cum recunoaștem această lipstă de testosteron provocată de evrei?

„a protesta in favoarea altor rase, implicarea in ajutorarea altor etnii si rase fara a se interesa de propria rasa” – dacă am zis că un țigan e mișto, mai mișto ca un alb, gen Denzel e mai mișto decât Tudor Chirilă, n-am testosteron.

„daca sunteti foarte slabi sau foarte grasi, sau cu membre slabe si trunchi gras” – Eu sunt slăbănog, Vasile e gras, doi poponari.

„considerati ca femeile sunt egale cu barbatii” – Corect, femeile sunt mult mai urâte și mai nașpa decât bărbații. Bărbații sunt frumoși, sexi și bine făcuți.

„va ganditi ca femeile for face sex cu voi doar daca sunteti draguti cu ele” – femeile vor face sex cu noi oricum ne-am comporta, practic din ce am învățat de la intelectualul Dorombach, numai la sex se gândesc toată ziua.

Dar ce provoacă această lipsă de testosteron?

„plasticul si hormonii din carnea de pui sau lapte”
„a fi supraponderal, grasimea produce estrogen” – cum spuneam, Vasile a ieșit mai poponar, asta cu toată că are păr pe el cât un urs.
„petreceti prea mult timp cu femeile si nu cu barbatii” – un bărbat adevărat, care nu e homosexual, trebuie să petreacă mult mai mult timp cu bărbații.
„berea, glutenul, zaharul” – shit.
„consumul de droguri (aici includem si marijuana)” – shit again.
„masturbarea excesiva” – hai să nu aruncăm vorbe mari, ce înseamnă de fapt „excesiv”?

Practic am stabilit că sunt mai femeie ca o femeie, există o șansă, spuneți-mi naționaliști.ro, există o șansă să-mi crească coaiele la loc? Se pare că da!

„daca sunteti prea slabi puteti lua steroizi anabolici” – cum lua și Cezar, și Napoleon.
„practicati un sport de contact” – tango se pune?
„orice tip de lupte fie in bar sau pe strada” – plm, nu lucrez la Cațavencii, sunt plătit bine și la timp, n-am motiv.
„petreceti mai putin timp in cadrul social cu femeile” – iar problema asta, dacă vrei să nu fii poponar trebuie să eviți femeile cu orice preț.

Cel mai frumos lucru e că articolul este „tradus de I.Florina”. Adică ori o femeie, ori un bărbat cu nume de femeie. Nu știu ce se întâmplă la naționaliști.ro, dar din articolul ăsta pot să prespun că nu implică femei, ci doar bărbați și foarte mult contact.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.