Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Polar 2019 (Netflix)

Încă din trailer știam că o să fie un film prost, dar chiar a reușit să mă surprindă. E uluitor de prost.

Așa că am dat pe skip înainte să verific dacă nu cumva m-am prins din primele minute despre ce e vorba în el, da, așa e, drept urmare m-am uitat pe HBO la Jumanji 2, pentru că e cu The Rock, și absolut orice prostie de film e de două ori mai bună cu The Rock. Serios, m-am uitat într-o seară la Journey to the Center of the Earth 2, care e tot cu ăsta, și deși filmul e o prostie, nici nu mi-am dat seama când m-am uitat până la final.

Tehnic, nu-mi place Jumanji, nu m-a interesat primul că era cu Robin Williams și filmele cu Robin Williams sunt foarte greu de digerat, de la Good Will Hunting la Mrs. Doubtfire (exceptând The Fisher King). Jumanji are un sequel neoficial, Zathura: A Space Adventure, care chiar mi-a plăcut, că nu e cu Robin Williams. Știind că nici Jumanji 2 nu e cu Robin Williams, m-am putut uita liniștit la el.

Și e fain, nu ca Polar cu Mads Mikkelesen, care e foarte prost. În afară de danez are tot felul de actori de mâna a paișpea, scenariul previzibil și inevitabila scenă de bătaie sângeroasă pe hol care trebuie acum să existe în toate filmele din cauza Oldboy, de la ăsta la Titans. Pe de altă parte, Jumanji 2 îl are pe The Rock, pe amicul lui Kevin Hart, care-i amuzant, pe Jack Black, care-i amuzant și el, o gagică și unul din frații Jonas, care nu este enervant.

Și cred că știu care-i faza la Netflix de tot vomită filmele astea, le face din marketing, dacă sunt suficient de mulți fraieri care savurează un anumit tip de scenă, un anumit actor, o anumită schemă de scenariu, bagă totul într-un computer și fac o omletă de-asta inspidă. Cam ca Bright. Sau Cloverfield Paradox. Sau IO, despre care m-am convins că-i prost, pentru că nici măcar trailerul n-au reușit să-l facă interesant.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.