Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Se poate HBO și fără rapăn

Zilele trecute mă enervam că nu pot să văd True Detective, sezonul 2, fără să piratez. Pentru că HBO se vinde pe cablu, HBO Go e inaccesibil oamenilor care nu au cablu sau nu sunt americani. Deși există online.

Și da, discuția aia cu „îți faci abonament la cablu și ai și HBO” pentru mine nu există. Cablul bagă în casă rapăn. Rapănu este o boală de piele asemănătoare cu râia, sau e jegul ăla de pe gât, de nespălați. Rapănul TV este România TV, Antena 3 și B1. Și Acasă TV și Taraf TV și tot așa. Făcând asta eram încâ unul din așa zisele milioane de oameni care se uită la TV și doresc B1 în casa lor. Doar că nu se uită.

Că românul este jegos la suflet dar nu atât de jegos pe cât îl dau audiențele TV și revistele de țâțe.

Dar, spre norocul meu, se poate și fără. Pot să-mi fac abonament HBO Go prin Vodafone (eu am câteva abonamente vodafone) e vreo 3,5 euro pe lună. Mișto! La asta cred că se referea reclama cu țiganul Ghiță, aia cu Games of Thrones, la care nu m-am uitat că nu am televizor și nici pe online că nu am simpatii pentru ciobani de când nu mă uit la fotbal.

hbo-go-prepay

Deci e bine, se poate. Am aflat astea de pe internet, că pe relații cu clienții la Vodafone nu m-a băgat nimeni în seamă vreo oră și ceva.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.