Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Se poate HBO și fără rapăn

Zilele trecute mă enervam că nu pot să văd True Detective, sezonul 2, fără să piratez. Pentru că HBO se vinde pe cablu, HBO Go e inaccesibil oamenilor care nu au cablu sau nu sunt americani. Deși există online.

Și da, discuția aia cu „îți faci abonament la cablu și ai și HBO” pentru mine nu există. Cablul bagă în casă rapăn. Rapănu este o boală de piele asemănătoare cu râia, sau e jegul ăla de pe gât, de nespălați. Rapănul TV este România TV, Antena 3 și B1. Și Acasă TV și Taraf TV și tot așa. Făcând asta eram încâ unul din așa zisele milioane de oameni care se uită la TV și doresc B1 în casa lor. Doar că nu se uită.

Că românul este jegos la suflet dar nu atât de jegos pe cât îl dau audiențele TV și revistele de țâțe.

Dar, spre norocul meu, se poate și fără. Pot să-mi fac abonament HBO Go prin Vodafone (eu am câteva abonamente vodafone) e vreo 3,5 euro pe lună. Mișto! La asta cred că se referea reclama cu țiganul Ghiță, aia cu Games of Thrones, la care nu m-am uitat că nu am televizor și nici pe online că nu am simpatii pentru ciobani de când nu mă uit la fotbal.

hbo-go-prepay

Deci e bine, se poate. Am aflat astea de pe internet, că pe relații cu clienții la Vodafone nu m-a băgat nimeni în seamă vreo oră și ceva.

13 Comments

 1. dan

  ca o sumarizare, nu, nu se poate HBO Go si fara stapan. un abonament undeva, tot trebuie sa ai..

 2. Florinake

  Spoiler: moare personajul interpretat de Colin Farrel 🙂

 3. Emil

  Hipstereala ridicola. Nu te uiti la televizor dar te zgiiesti in tableta sau mai stiu eu ce divais mobil la hbogo cu suprapret.

 4. Bobita

  Pacat ca la orange nu se ofera chestia asta. Si sa te duci intr-un punct de lucru RDS ca sa semnezi un nou contract pt HBO cablu … nu.

 5. Fratele Andryusha

  Collin Farrel trebuie să se întrebuințeze mai serios ca să mă convingă să fac un abonament la HBO. Dacă lui i se pare că merge cu vechile trucuri, se înșeală amarnic.

 6. angajatul lunii

  Numai angajatii Vice si Kakamize comenteaza desenele alea animate cu Palpatine, la care nu am auzit vreodata sa se uite o persoana reala. Nu vad nicio deosebire intre Antena 3 si desenele animate de pe HBO. Gen, nu l-am terminat eu pe Dante, si tu imi comentezi intens serialul Umbre?
  Asta e product placement platit, sau asa va shcolesc aia la firma, ca sunteti cei mai tari?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén