Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Poate cineva să explice de ce nu e demis șeful poliției Brașov?

În toată povestea asta cu chiloțarul penibil de la Poliția Brașov care l-a chemat pe Godină la raport că a oprit pe una de la Crucea Roșie în trafic se uită ceva. Orice om poate reclama ceva în țara asta, e democrație. Orice bou de polițist-doctor ar și vag articolul ăla din constituție care spune că nu poți face plângere în numele altuia. Că cucoana nu era implicată în eveniment, dar asta e secundar.

Important e de ce șeful poliției Brașov sau orice șef de-acolo s-a sesizat el brusc când reclamă o cucoană o chestie cu un polițai. Nu sunt niște proceduri, niște chestii. Cum ești tu, șeful Poliției Brașov, un gagiu ce trebuie să te ocupi cu chestii grele, gata să stai drept la orice cucoană ce te întreabă ce face un agent de poliție.

Băi nene, cine-i șeful tău? De cine asculți tu, chilot bătrân? Cum naiba să pui șef al poliției un boșorog penibil, preocupat de masturbarea subalternilor, care stă drepți cu mâna la chipiu când vine o cucoană să se plângă că a deranjat-o cineva. Băi, ești prost? Păi dacă vreau să vând droguri, le transport cu mașina Crucii Roșii, câte o tonă de cocaină pe zi, că știu că dacă sun se pișă în chiloți șeful poliției Brașov instantaneu.

De ce nu e tataia ăla pensionat rapid că e clar că nu face față postului? Păi nu poți acum, de fiecare dată când face ăla ședință și se ia în serios, să-l întrebi dacă e părerea lui sau l-a sunat Luana de la Crucea Roșie să-i spună ce să zică? Bă, da nevastă-sa lu ăla nu-i geloasă? De ce ar avea poliția asemenea ciorapi în funcție, pentru ce? Dați-l bre pe impotent afară din funcție, hai să punem unul care nu e ATÂT de sclav.

Sublaternul directoarei Crucii Roșii Brașov, un anume chestor Ioan Aron.

Sublaternul directoarei Crucii Roșii Brașov, un anume chestor Ioan Aron.

11 Comments

 1. Da, dar el e doctor, a scris CĂRȚI! Cum să dai afară din poliție asemenea valori?

  Cum zicea un contemporan, așa somități ar merita un loc mai călduț, unde să poată scrie cărți în continuare. Am auzit că la Poarta Albă îți vine rapid inspirația.

 2. MA(r)X

  Reactii adevarate in strada,ceva?? Tinerii frumosi si liberi nu se exprimeaza prin protest spontan si democratic???
  Adica,niciun…Cuie Miolos!
  Demisia tehno-cracanatilor!
  Coruptia ne omoara!
  Politia=Gestapo!
  Vrem salam fara soia!
  Iarba la liber(ca-n Hamsterdam,trai-ti-ar)!
  Fara cereale modificate genetic!
  Puie Mruna!-asta pt. conosseuri

 3. Paul

  Esti constient ca nu ajungi in postul ala decat daca esti un mos penibil uns cu toate alifiile, obisnuit cu pozitia ghiocelului, nu?

 4. Cosmin

  Din cate inteleg cucoana (care probabil are si coc) e consilier psd.
  Adica face parte din “elita” societatii brasovene :)))))
  Daca nici in fata elitei nu te faci pres atunci cand?

 5. nu se stie

  Ce fata de bidon turtit are dl chestor Ioan Aron. Doctor plagiator.

 6. ares

  Ne puteti spune domnilor sefi din MAI si IGPR de ce nu ati luat nici o masura fata de conducerea IPJ Brasov in urma condamnarii clanului Tamirjan? Cine ii proteajeaza pe sefii Politiei Brasov acolo sus? Cine oare?

 7. Razvan

  Seamănă cu Mugur Isărescu. Înseamnă că şi ăsta ne vrea doar binele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén