Cea mai plauzibilă întâmplare din 2018

În acest weekend în județul Iași a avut loc un incendiu care a rezultat într-o femeie carbonizată și un domn cu răni ușoare. La spital omul oferă următoarea explicație a evenimentelor:

Așadar, să recapitulăm. Domnul de 42 de ani conviețuia cu doamna de 52 de ani. Violența domestică este un lucru comun în familiile din România, și nici această familie nu făcea excepție. Aparent doamna îl cam caftea pe domnul mult mai tânăr decât ea și, astfel, mai neexperimentat în kung-fu domestic. Într-una din aceste zile pline de violență, tânărul de 42 de ani nu a reacționat corect la cotonogeală, probabil nu plângea suficient sau ceva și femeia s-a enervat mai mult decât de obicei, a smuls televizorul să i-l arunce în cap și a murit electrocutată, că aparent l-a scos cu tot cu instalația electrică din perete.

Știrea asta este pe ziaruldeiasi dar și pe digi cu copy/pasta și în ambele cazuri această variantă a evenimentelor li s-a părut plauzibilă celor care au dat publish.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

2 thoughts on “Cea mai plauzibilă întâmplare din 2018

 1. krossfire

  Cum iti spuneam, ziaruldeiasi e plin de stiri plauzibile: autoritatile au decis ca gaura din asfalt poate constitui un sit arheologic!

  Reply
 2. Vlad Ioan

  Ultimul paragraf din știre, de sub cel subliniat de Eftimie, face toată gloria publicisticii românești !

  “A plecat dimineață spre fosta casă pe nu știa că n-o mai are” !

  Parcă e-o perlă de Bac…

  De asta trebuia să te ocupi, Eftimie, nu de cât de plauzibilă e cascadoria cu televizorul ! Dar lipsa de stil știm că nu te deranjează…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *