Hai să nu mai plângem după ăia blocați pe Valea Prahovei

În definitiv știi ce oameni sunt ăia? Genul de oameni care zic „băi, știi unde ar fi fain să mergem în weekendul ăsta? La Bușteni”. Fratele meu, dacă ăsta e orizontul tău, poate că ți-o meriți. Pensiunile alea din zona aia sunt poate ce e mai urât în materie de turism. Cu vreo câteva excepții e vorba doar de borhot și gunoi și sclipici. Așa că e normal să fie drumul la fel, doar nu e ăla spre Monte Carlo.

Iar dacă se face autostradă o să avem aceeași bizoni care sunt frustrați acum accelerând pe banda de urgență. Am văzut cum e cu autostrăzile, e una până la Constanța, nu infrastructura e problema, maimuța care se folosește de ea este.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

7 thoughts on “Hai să nu mai plângem după ăia blocați pe Valea Prahovei

 1. Andrei H.

  Niciodata nu am inteles de ce se dau stiri despre DN1. Ca este aglomerat, cozi kilometrice, accidente, maimute pe banane, burtosi mancand, mici sfaraind etc. Sunt din TM si pur si simplu mi se rupe de zona aia (scuza-mi expresia).

  Reply
 2. Maria S

  Mi se pare exagerat să spui că toate tensiunile din Busteni sunt “cele mai urâte in materie de turism” si alte cuvinte pe care nu vreau sa le repet
  Este asa…hai sa fim și noi interesanți pe blog. M-am intors de la Busteni azi și am făcut 1h si 40 min pana im sudul Bucurestiului…?! In Busteni sunt multe pensiuni de buna calitate si poti petrece o vacanta foarte relaxanta cu posibilitatea de a schia si la Sinaia si Azuga…Important este sa nu generalizăm si să vedem și lucrurile bune

  .

  Reply
 3. Ingineru

  Locuiesc in Bucuresti si iubesc Transilvania, din pacate numai pe DN1 pot ajunge acolo (ar mai fi si pe Valea Oltului, dar e la fel de aglomerata)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *