Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ba, mie-mi place „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În primul rând nu-mi pasă că au adus vedete de mâna a treia, chiar mă bucură. Pe o vedetă reală, gen Smiley, aș urî-o cu patimă, aș vrea să fie mâncat de un crocodil, de ăștia nu-mi pasă. De vreo două persoane nu am auzit în viața mea, antrenoara aia de fitness și aia de la Master Chef. Moroșanu mi-e chiar simpatic iar când îl văd pe Trăistariu că e mai bărbat decât figurantul ăla de Pacha Man chiar mă bucur.

Nu mă amuză glumele lui Cabral + Bobonete dar nici nu sunt nasoi. Sunt clasici, lejeri, și acceptabili într-o țară care încă nu l-a executat pe Andrei Duban pentru ororile sale.

Chiar acu’ 10 minute am urmărit cum Trăistariu și muierea necunoscută au mâncat viermi, gândaci, câte un ou fermentat și un coctail de viermi. Ce poate fi mai mișto de atât? Aș vrea să aibă mare succes emisiunea asta, poate îl prind și pe Măruță când înghite câteva broaște într-unul din sezoanele următoare. Cine știe ce surprize mai ascunde show-ul, poate moare Jugaru (în filmele de acțiune unul cu fața lui ar fi numit Achmed și ar muri în primele 15 minute) sau poate se vindecă Gina Pistol și nu mai arată umflată de parcă ar fi alergică la albine. Poate o mumifică pe babă, poate înebunește Moroșanu, poate ăla, frumușelul, este obligat de scenariști să facă sex cu Ruby, nonvedeta show-ului.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.