Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Orice tânăr are în geantă o diplomă de bac și sceptrul de salvat România de martalogi

Generația care a purtat borsete în mod intenționat a îmbătrânit urât și a ajuns la vârsta aia la care a descoperit cine-i de vină că merge țara în găleată: tinerii de 18-24 de ani care nu s-au dus la vot.

„Fir-ați ai dracului de tineri cu muzica voastră bumți bumți și youtube-ul vostru”

Unul nu s-ar pune un pic în pielea lor. Ăștia abia au ieșit din cheful de majorat, ar căuta și ei ceva distracție și, brusc, în dormitor, le-au apărut hoarde de oameni bătrâni care le cer să salveze țara și să voteze neapărat cu ăia buni. Băi, voi sunteți serioși? Când v-ați uitat ultima oară în buletin?

E ca discursul ăla imbecil cu ce fac tinerii și la ce se uită că stau toată ziua pe youtube. Păi unde dracu să stea, voi ați urmărit ce-i la televizor, sunt vreo trei vedete sub 40 de ani. Ce credeai despre unul de 40 când aveai 18? Că-l caută moartea pe-acasă. Normal că stau pe youtube, au oameni de vârsta lor care vorbesc pentru ei.

Ăștia din politică au 50+ și toți sunt mai albi în cap decât Dumbledore și arată și mai distruși. Vine un martalog de-ăsta (cum se vede de la vârsta aia) și zice „hai să mă votați, că voi face țara asta mișto”. Marș, mă, de-aici, ce să faci tu? Nu vezi că abia te ții pe picioare, ne ești în stare să faci curat pe stradă și tu vrei să conduci țara? Uitați-vă un pic la Iohannis cu ochii unuia de 18 ani. Nu-i așa că pare fumat? Mai are puțin și apare cu jointul în gură la declarații, atât de praf pare. Toți politicienii se îmbracă în costume și stau costumele alea pe ei ca pe țărani când se duc la nuntă, se vede că nu se simt bine în ele. Plus că sunt urâți cu spume, marea majoritate, par genul ăla de ratat care nu agață în club nici pe bani (vezi celebrul caz Bănicioiu).

Deci, de ce să vină ăștia tinerii la vot? Să salveze țara asta comică? Să înlocuiască politicienii „ăștia” cu politicienii „ăia” care sunt exact la fel? Să se implice într-o țară care-i ignoră cu sete și, mai nou, îi și înjură că n-au venit cu tulumba să salveze patria?

Marș mă, a urcat Zmenta un episod nou în care râde de panarame și trebuie să mă uit.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.