Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Oral ca Mitropolitul Banatului nu face nimeni în țara asta

În mod normal, orice creștin ar trebui să fie de acord cu homosexualismul în societate. În primul rând, dacă sunt homosexuali între ei, nu se înmulțesc iar dacă sunt homosexuali, nu rămân gravizi/gravide, deci mai puține avorturi. Yeeeey pentru homosexualitate.

Apoi, pur tehnic vorbind, doar homosexualii ascunși sunt anti-homosexuali. Cu cât un om este mai homosexual, cu atât e mai turbat împotriva lor, cu atât e mai mare fan al heterosexualității. Știți cine este cel mai mare fan al căsătoriilor între bărbat și femeie, după Mitropolitul Banatului? Cătălin Botezatu. Două din trei declarații ale lui sunt despre cum s-ar fi căsătorit el cu toate femeile din România dar nu a avut curaj să le ceară.

botezatu-casatorie

Înverșunarea cu care Mitropolitul Banatului a pornit lupta împotriva căsătoriilor între homosexuali mă face să cred că este mai homosexual decât Bote, ceea ce nu e puțin lucru. Mitropolitul ăsta e atât de homosexual încât când o suge iubitului lui îi face bucile convexe. E atât de poponar încât are dildo-uri anale mai mari decât icoana. Vorba aia, e atât de homo încât poate să spună ce gust are o bomboană doar dacă se așează cu curul pe ea. Poți să-l trezești din somn să-ți spună pe de rost orice episod din Sex and The City și poate, la orice oră, chiar și în timpul slujbei, să spună ce cravată sau cădelniță se potrivește la niște adidași fucsia.

Și știm ce se spune despre homosexuali, fac un oral excelent, că au și ei un ștromeleac, deci știu exact ce și cum se tratează un preapăros penis. La cât de pasionat e ăsta să oprească căsătoriile între homosexuali ai zice că are super-experiență la asta.

Practic, toată țara ar trebui să-și dorească să îi dea un oral lui Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, fără îndoială că o face excelent.

ioan-selejean

Și încă ceva: românii nu au nimic cu homosexualii. Cel puțin nu cu ăia care recunosc. De exemplu, știați că Cristi din Banat, autorul melodiei „Ca o apă cristalină” e homosexual? Da? Nimănui nu-i pasă. Odată ce a anunțat asta lumea și-a văzut de treabă, îi doare, fără nici o legătură, fix în cur de orientarea lui sexuală. Românii sunt deranjați mai mult de ăștia care sunt poponari dar fac pe nebunii. Mai mult, românilor nu le pasă deloc de homosexuali, ca dovadă, deși era internetul plin de curcubee, nu vezi pe unul sară acum, repet, fără legătură, de cur în sus că popii vor să schimbe Constituția pentru că iubitul lui Sălăjan i-a spus într-o seară, „bine, facem sex, dar tu nu vrei să te căsătorești cu mine?”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.