Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Go on, Olivia Steer

Este o pagină de Facebook unde s-au adunat mai mulți fani ai tratamentelor alternative, iar prin alternative înțelegem magie albă și alte asemenea. Ce-am găsit acolo, pe scurt, linkuri la diverse articole din presă despre cum cancerul se poate vindeca și vaccinurile sunt rele. Și cine este adevăratul cancer.

– Monica Tatoiu s-a vindecat de cancer în 2010 prin terapii alternative (Realitatea).
– Un tip din Croația s-a vindecat de cancer la plămâni cu miere (atenție, nu folosiți obiecte de metal, mâncați mierea cu o lingură de lemn, direct din borcan). – AM Press
– Rich Fulber avea cancer limfatic în ultima stază, a trecut la raw-veganism, s-a vindecat complet în 4 luni (știrea apare și în România Liberă și Hotnews dar nu în presa internațională) .
– Dr Cristina Crina Vereș (link din Financiarul) a avut super-cancer: leucemie când era gravidă, cancer la colon, cancer la creier, la oase. S-a vindecat prin post și magie. Despre doamna Cristina Crina Vereș puteți citi și pe site-ul ei personal, unde spune că ne putem vindeca de cancer și renunțând la frizer.
– Unul dintre motivele scăderii imunităţii îl reprezintă vaccinările multiple. – din ziarul Lumina.
– Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât cei vaccinați, arată studiile – ActiveNews. Ziarul citează „studii” fără să spună cine le-a făcut.
– CUM SE POATE REFUZA VACCINAREA COPIILOR – Bucovina Profundă
– Dr.John Apsley este doctor, licentiat in MEDICINA, chiropractica si NUTRITIE, cu diploma in acupunctura. (…) Iata ce parere are Dr.Apsley: ca iradierile sunt nocive, iar CANCERUL SE POATE VINDECA SI ALTFEL, in mod NATURAL.
– Nicola Tesla a descoperit „Free Energy” A inventat masina electrica in 1931, dar fara baterii. Functiona cu o antena care capta energie electrica din eter. – Descoperă.

etc.

Acum, doamna Olivia este doar posterul unei întregi mișcări de oligofreni care încă mai cred în magie. Mișcarea e sprijinită de presă responsabilă, gen Realitatea.net, Hotnews sau România Liberă. Aș trece aici și Descoperă, dar presupun că lumea știe că revista aia nu trebuie luată în serios.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.