Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Occidentule, depinde și de tine

Dragi colegi din alte țări și de alte naționalități. Știm că vă pasă prea puțin de alegerile din țara noastră. Ca să citez pe șeful jandarmeriei din Franța “Oricum Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme, asta stiti sa faceti!”

Păi, băi băieți: dacă iese Pontălacul, o să ajungem tot mai mulți pe-acolo. O să vă umplem străzile cu români care vor munci mai ieftin decât ai voștri, vor arunca hârtii pe jos și vor boscorodi jumate în limba noastră, jumate în limba voastră. Credeți că acum suntem mulți? Ia să vedeți când ajunge dementul la putere, pune piedică justiției, ține baronii în brațe și mărește taxele ca să poată plăti ajutoare sociale la imbecili. Păi și țiganii, dacă nu o să mai aibă de la cine să fure în România, unde credeți că vor veni?

Așa că, no, faceți-vă că lucrați.

shutterstock_176228030

Foto: „Its Up to You Words Billboard Choice Responsibility” via shutterstock

4 Comments

  1. Good point. Mamă ce old school e piesa.

  2. true

    Mai desteptule, cand au plecat mai multi romani din tara? Nu cumva pe vremea “competentei” guvernari de dreapta? Si taxele n-au crescut mai mult atunci? Va e frica ca va pierdeti painica si dezinformati la greu!

    • eftimie

      Ai tu o statistică exactă cu perioadele când au plecat cei mai mulți români din țară? Și despre ce guvernare de dreapta vorbești, n-a exista niciodată așa ceva în România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén