Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

O observație cu reclama la Pepsi, aia cu ignoratul filmului

A fost o mică vâlvă pe internet că Pepsi a pus niște bannere prin oraș, pentru că așa i se zice Bucureștiului, oraș, la mișto, deci au apărut niște bannere ca ăsta de mai jos.

sex-in-cinema

Carpe Diem!

Boon, și-acum cinefilii s-au supărat că e o lipsă de respect față de film. Eu cred că reacția lor este o lipsă de respect față de o tradiție veche de aproape un secol. Tataia cred că a pus prima oară mâna pe o țâță cumsecade într-un cinema, la fel probabil a făcut și tata. În vremuri de demult fetele știau că există riscul ca, o dată ajunse la cinema, la întuneric, să fie mozolite de pămpălăul de lângă ele.

E un întreg ritual în faza asta, chiar și fetele îl știu. Când tipul de care-ți place e mai prostuț îi sugerezi un film, poate pe întuneric scapi o mână la el în poală după o floricică și pricepe mesajul. Ăia de se duc la film și se pupă pentru prima oară vor ignora filmul, dă-l naibii, poți să mergi și mai încolo. O să rămâneți surprinși, Leo „neapărat tre să ia Oscar” DiCaprio e prea puțin interesant pe lângă primul pas spre ceea ce ar putea fi marea distracție a vieții tale (mă refer la sex, sexul e mișto, e fain să faci sex, e mai fain decât Avengers).

leonardo-dicaprio-revenant

„Poate o supradoză de Dulcolax nu a fost o idee bună” – Leonardo DiCaprio

De-aia trăiesc cu impresia că ăia de s-au înfuriat n-au prea avut parte de partea asta, cea mai mișto dintre toate. Filmele chiar nu sunt atât de importante, sunt înregistrate și le mai poți vedea o dată. Sigur, pierzi 26 de lei biletul, dar i-ai băgat limba-n ureche, așa cum ne-a învățat Tudor Chirilă. Și ar mai fi o chestie, ce zicea tânărul Mariciu „tinerii din outdoor au plătit bilet să vadă filmul și nu s-au mulțumit cu un FileList și o canapea care le dădea mai multă libertate de mișcare”.

Când vă plângeți că nu sunt reclame mișto în România dar băliți la ălea de la SuperBowl nu uitați momentul ăsta. Trăiți-l, așa cum vă invită noua variantă a reclamei. Ignoratul e pentru premianți.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.