Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

O discuție inutilă despre terorism

Tinerii din ziua de azi nu mai țin minte, dar era o vreme când oamenii erau omorâți pe stradă de câini și de nepăsarea altor oameni. Grupări de bolnavi mintali făceau presiuni la toate nivelurile pentru a nu lua câinii de pe stradă. Ca să înțelegeți, unul din apărătorii prezenței câinilor pe stradă, să omoare și să rănească oameni în continuare, a încercat să lovească cu mașina proprie, în care avea și copiii, pe un angajat al primăriei care trebuia să ia câinii de pe străzi(link).

Exact, atât de bolnavi erau. Cred că există și o explicație în psihiatrie, eu bănuiesc că e ceva legat de lipsa de empatie, un defect genetic care naște de obicei soldați buni sau criminali în serie.

Să încerci să porți o discuție cu oamenii ăștia era inutil, totul se învârtea în cerc. În mintea lor bolnavă viața unui câine e superioară vieții celorlalți, deci orice încercare de înlăturare era crimă de cel mai înalt nivel. La demența mintală adăugau și un pic de inteligență scăzută, toate argumentele lor în vederea păstrării câinilor pe străzi erau formate din cazuri particulare. Repetenți la matematică ce-ți vindeau statistici.

Din fericire, lucrurile au luat un curs normal, cel puțin în București, Brașov sau alte orașe, câinii au fost luați de pe străzi și omorâți. Drept urmare, cazurile de oameni uciși de câini sau mușcați de câini au scăzut drastic.

Acum, cu terorismul de rit islamic se poartă aceeași discuție. Oameni bolnavi la cap îți aruncă multiculturalism pe pereți, toleranță și căcat în timp ce semeni de-ai lor mor în numele unor idei tâmpite de acum un mileniu. Discuția cu susținătorii multi-culuralismului, toleranței și altor prostii este la fel de inutilă și enervantă ca discuția cu fanii câinilor pe străzi.

Bine, aici se vor opri imbecilii medicali și vor spune că compar musulmanii cu câinii, pentru că ei nu pot concepe percepte mai ample.

Dar, ca și în alte cazuri de terorism urban, soluția e similară. Nu vreți atentate în Europa? Nu tolerați islamismul. Simplu. E o religie retrogradă, care aduce doar sărăcie și nefericire în toate țările în care e la putere. Comunitățile islamice sunt retrograde și nefericite. Excesele de toleranță pentru „cultura musulmană” nu au nici un efect.

Nu cred în omor, război și alte prostii similare, e practic cealaltă lamă a toleranței excesive. Dar cred că e momentul ca Europa, așa cum e ea, să-i pună pe cei care vor să stea aici să se lepede un pic de Allah înainte să ia cetățenia.

Vreți refugiați/imigranți în România sau prin preajmă? Puneți-i să ardă un Coran, e un pas bun. Nu-i lăsați să-și promoveze sau să-și susțină ideologiile.

Și ideea cu închiderea granițelor Europei e una bună. Îmi pare rău Abdul, tu provii dintr-o zonă neacceptată, dintr-o religie periculoasă. Du-te în alte părți, nu veni cu otrava din sufletul tău aici.

Iar dacă e vreun tâmpit care crede că e nasol să faci discriminări de genul ăsta, să nu uite că și românii sunt priviți urât în Europa tot din cauza a 10% dintre ei care sunt extremiști în furat, escrocat, traficat de curve și ortodoxism patologic. Și uite că n-am murit din cauza asta ba, de bine de rău, am reușit să ne adaptăm, să ne mai curățăm din negi și să părem mai acceptabili.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.