Cât de nasoală e situația cu emigrarea din România

Într-o postare mai veche am dat și eu link-ul ăla cu România campioană la emigrare, doar din Siria au fugit mai mulți oameni și am fost admonestat de câștigătorul premiului Nobel pentru citit presă, sociologie, demografie și statistică (uluitor, un român!) care mi-a spus că sunt prost la fel ca alții care nu au citit corect informația.

Și cum nu am Nobelul pentru toate domeniile astea, evenimentele recente mi-au dat un alt argument cu privire la pofta cu care românii vor să plece din țară. Băi, nu știu dacă ați auzit, dar fostul suveran al României, Regele Mihai, a decedat zilele astea la locuința sa din Elveția. Tipul avea castele pe-aici, fani – din ce am citit pe Facebook până acum – vreo câteva zeci de milioane, pensie de la stat pentru el și tot neamul lui și totuși, și el și familia lui prefera să locuiască în afara țării. Iar el spunea constant că iubește România, iar alții spuneau despre el același lucru.

Atât de nasol e cu emigrația, până și foștii regi cu palate nu vor să stea pe-aici.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Cât de nasoală e situația cu emigrarea din România

 1. Florin

  Eftumie tata, fi mai concis. Ai postarile mai lungi decat tenia saginata. Nu ca ar fi lipsite de continut. Dar nu pot sa-mi iau zi libera pentru fiecare subiect de-al tau. Mea culpa.

  Reply
   1. Leon

    cand ai doar 2cm si articolul asta pare incredibil de lung. #proprieexperienta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *