Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Pentru motocicliști

Cunosc vreo câțiva și știu că s-au săturt de câte ori li se spune „aaa, ești motociclist, o să mori în accident. Hah hah haa. Ești deja bun de organe etc”.

Dar, pentru că eu tot aud câte un micropenis de-ăsta în fiecare seară ambalând motorul (serios, există foarte puțin filme porno cu motocicliști pentru că oamenii pot crede orice, de la băieți cu pizza la instalatori, dar nu că vreun motociclist are pula mare) mă gândesc că ar trebui să fie sătui de altă expresie:

„A, ai motocicletă? Sper să mori!”

Fără râsete.

15 Comments

 1. Atti

  Esti un bou? Sper sa mori.

  Bine ca microputzele cu tobe sparte de la BMW-uri de Anglia nu le auzi.

  Da, exista microputze care le ambaleaza sa impresioneze curvetul din imprejurimi. Na, atata pot si ei, manelistii motocicletelor.

  Dar, exista si alta explicatie: LOUD PIPES SAVE LIVES. Am trei motociclete, fiecare a venit cu tobele standard, linistite. Crede-ma, a trebuit sa le fac upgrade la tot felul de tobe tuning zgomotoase, pentru ca soferii la noi nu au oglinzi retrovizoare. Asa ca, esti bou, nu ma vezi – dar sa fiu al naibii daca nu ma auzi.

  • Dan C

   @Atti – Conduceti si va comportati ca niste pule in trafic. De aia nu “va aud” soferii.

  • adevaru ca atunci cand dorm pot sa dau cu ma-ta peste tine

  • dan

   Da. O ai mica. De trei ori mai mica decat mica. Asta cu LOUD PIPES SAVE LIVES este comparativa cu: crede-ma iubit-o, face bine la ten.

  • AI_core

   uau, aveți și slogan acum? cum zici că e, loud pipes hide micropuța?
   atunci mai bagă niște tuning!

  • Radu

   Plm, daca extind logica asta imbecila (“pipes save lives”) atunci ar trebui ca fiecare pieton sa poarte o sirena mare la el astfel incat soferii sa stie ca e un pieton in zona (pentru ca dupa cum stim, uneori soferii nu dau prioritate pietonilor chiar si pe trecere).
   Evident sirena sa fie pornita in miez de noapte cat mai tare, pentru ca atunci e riscul maxim, e liber si se circula cu viteza.

   Si ca sugestie de viitor (pentru motociclisti gen atti) treaba cu ‘pipes’ se poate optimiza un pic, le puteti inlocui cu o talanga atarnata la gat (lol). In felul asta toata lumea o sa stie cand veniti, cu sau fara motor.
   Hai sa traiesti.

  • Razvan

   Soferii nu te vad pentru ca motoreta ta accelereaza mult prea repede pentru cat de prost franeaza si vireaza, are o amprenta vizuala mult mai mica si cu toate astea tu faci alegerile intelepte de a merge mult peste viteza legala si mai ales de a fii prezent acolo unde n-ai ce cauta: intre benzi sau depasind prin dreapta. Cum ar veni, esti handicapat grav din punct de vedere al sigurantei si tu decizi sa risti si mai mult. Ca na, daca tot n-ai tu destula minte incat sa fii prudent, macar sa deranjezi pe toata lumea ca sa te fereasca.

 2. Cam aiurea să îți dorești să moară un om doar pentru că este motociclist. E ca și cum ți-ai dori să moară un om doar pentru că este moldovean. Sau pentru că este blogger care se ia de motocicliști.
  Majoritatea motocicliștilor își văd de treaba lor, așa cum majoritatea șoferilor nu au bemveuri sparte și rupte-n două. Faptul că din 10 motocicliști care trec pe lângă tine într-o seară unul are toba zgomotoasă și uită mâna în gaz nu înseamnă că restul de 9 sunt în aceeași oală cu el.
  Și clar nu îmi doresc să moară niciunul, așa cum nu îmi doresc să mori nici tu doar pentru că îți dorești să mor eu…

  • eftimie

   Da, e aiurea, dar omul nu poate decât să spere.

  • Velu

   Io cred ca ai inversata proportia. E de fapt invers raportul. De acolo si aversiunea fata de ei. Sunt mai putini cei ce merg corect, adica sub suta in oras, decat ceilalti. Asa ca de aici li se trage.

  • Jodemos

   Care pula mea 1 din 10 motoclişti, vere? Că 95% din distruşii ăia fac zgomot cât pentru o turmă de elefanţi cărora le-au venit năbădăile. Vorba lu’ animaloo, că atunci când se dă un labagiu din ăla zgomotos pe căcatu’ meu de străduţă dintre blocuri, la 1 noaptea, şi îşi ambalează sărăcia aia, de fapt el îşi salvează viaţa mă, băga-şi-ar loud pipe’u-n mă-sa.
   Aşa că, dacă tot ţineţi voi atât de mult la vieţişoarele voastre, de ce pula mea, în loc să vă cocoţaţi pe căcaturile alea şi s-o mierliţi în serie, nu mergeţi voi ca omu’ cu maşina sau perpedes sau în înghesuiala plăcută din transportu’ în comun? Ce-i drept, când o mierleşti pe patru roţi nu vin o târlă de viitoare cadavre (bikeri) să te acompanieze când urci pe marele motor ceresc. Plus că, atâta gură se face (am şi eu prieteni cu motoare şi mi s-a luat) despre, vai dom’le ce nu vă respectă nimeni în trafic, cum nu e nimeni atent la motociclişti. Vere, cred că am văzut fix unul (sunt exagerat, poate 2), care să stea în trafic cuminţei, pe banda lor.
   La mai mare!

 3. Vorbitimai frumos :)))

 4. MU

  Mișto banc ăsta cu LPSL, dar pt motociochiști se potrivește mai bine clasicul
  OSMG – O să mori gălăgios!

 5. Dan

  O motocicleta cu tobe stock se aude mult mai tare decat masinile de pe strada fara sa o ambalezi excesiv (din cauza motoarelor cu turatie mare). ( in cartea de identitate se scrie de regula nr de decieli permisi (mult mai multi decat la o masina; asa sunt facute motoarele de motociclete))
  In plus, tobele (stoc) ale motocicleteleor sport scot un sunet ascutit, ce se aude de la mare distanta si este foarte enervant din cauza frecventei inaltepentru foarte multi oameni.
  Asa ca noi doar mergem normal, tu esti un frustrate inutil.

 6. Bai Dane, sigur mergeti normal ?

  Sa ridice mana sus ala care n-a turat niciodata “mobra” pe loc, eventual cu fum de cauciucuri si nu ca sa plece ci asa la 7000 rpm+ si ala care n-a facut nicio “liniuta” noaptea dupa miezul noptii.
  Eu unu recunosc cand ma doare in anus de restul lumii. Motociclistii , nu. Ei merg normal. Doar ca motoarele lor sunt mai zgomotoase si proiectate sa mearga numa’ de la 5000 de ture in sus. In special dupa miezul noptii.

  Sau da o tura si citeste ce vorbesc motociclistii romani pe forumuri despre ce cool e sa ai tobe goale si sport si alte d-astea si apoi poate te descalti de ipocrizie .Macar la un picior.

  Nu ma leg de cum conduc motociclistii in trafic, ca nu asta e topicul si oricum si soferii-s tot asa. E un fel de care scapa in viata , asta e, mai are o sansa si maine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén