Gândul.info n-a fost niciodată mare sculă de ziar. Trecu cu vederea anchetele servite gen „am descoperit torționarii la 25 de ani de la revoluție”, slugărnicia redactorului șef în fața lui Mircea Badea, și momentele dubioase ale lui CTP, care ba ține cu minerii, ba ține cu ăia care împușcă oameni, ba e împotriva homosexualilor, în fine, orice numai să fie în agenda lui de jurnalist plătit din contracte cu statul PSD, și ce rămâne?

Rămân articolele traduse din DailyMail, adică 90% din articolele „externe”. Tura asta s-a întrecut cu traducerea, au scris despre o campanie publicitară din România, aia cu #distractiecubaniputini, publicând poze cu mențiunea „captură DailyMail”, pentru că era dureros la ficați să intre pe internet să vadă pozele direct în campanie și să le ia de acolo.

gandul-captura-dailymail

(pro-tip: Caută pe facebook #distractiecubaniputini, le găsești pe toate. Tipul din poză e Bunescu.)

Pentru că acolo nu sunt redactori ci niște roboței automați care vor fi scoși din priză când se termintă toată ancheta aia cu evaziunea fiscală. Vestea bună e că vor fi vânduți de ANAF, să acopere prejudiciul, și astfel cu toții ne vom putea cumpăra un roboțel care nu poate comunica decât într-o topică de om bolnav gen „obiectul pe care și l-a cumpărat X și îi va schimba viața. Asta schimbă totul. Click aici”.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda