Un bărbos pe nume Matt Taylor, unul din oamenii de știință care a reușit să facă prima aterizare pe o cometă, a fost luat la șuturi de câteva proaste pe internet pentru că purta o cămașă cu femei sexy. Și, întrucât lumea e plină de oameni cu probleme emoționale dar cu acces la internet, a trebuit să-și ceară scuze pentru că a purtat cămașa aia.

matt-taylor

Normală reacția proastelor, anormală reacția celorlalți hominizi, ăia care zic că feministele sunt proaste și strică maioneza societății. Adevărul este undeva pe la mijloc. Pe de o parte, prima calitate a acelor femei care au protestat nu este faptul că au vagin, ci că sunt proaste. E o calitate umană universală. Prostia nu ține de feminism.

A doua chestie e că misoginii latenți au izbucnit împotriva feminismului și a femeilor, dovedind, încă o dată, că nu înțeleg femeile. Femeile, deși oameni, sunt total diferite de bărbați. Ele văd cu totul alte detalii în evenimentele lumii. Am mai scris despre asta. Evident că femeile au văzut prima dată cămașa omului. Ălea deștepte au trecut peste, proastele s-au isterizat. Un bărbat n-ar fi observat niciodată cămașa omului, ba, mai mult, dacă l-ai fi întrebat peste două zile cu ce era îmbrăcat Matt Taylor niciun bărbat nu ar fi ținut minte.

Și-ar mai fi o chestie, aproape fără legătură. Majoritatea feministelor turbate sunt urâte, dar asta contează prea puțin. Mult mai important mi se pare că majoritatea lesbienelor au țâțe mici. Asta e o dovadă clară că Dumnezeu, la fel ca Darwin, e bărbat.

Share links: |