Minunata aventură a lui Ion Cristoiu

Televiziunile românești de gargară au difuzat ieri, concomitent, un interviu cu urmăritul internațional Sebastian Ghiță, realizat de maestrul Ion Cristoiu, cel cunoscut ca unchiul jenant al presei din România. La un moment dat Sebastian i-a arătat lui Ion o „poză” pe telefon, dar nu și camerelor. El susținea că e o fotografie cu șefa DNA, Codruța Kovesi, dar eu, și numai eu, singurul din internetul acesta, pot să vă spun adevărul.

Mai întâi, poza:

De fapt Sebastian Ghiță i-a arătat un epub cu povestea aventurilor sale în „Shire” și i-a arătat cum ultima parte nu este completată. „Acum e momentul ca tu să trăiești propria aventură, să terminăm cartea”, i-a spus Ghiță. Și Ion Cristoiu a purces cu legitimația de presă la gât s-o arunce într-un vulcan să fie sigur că niciodată nu mai abuzează cineva de ea. Alături de el a fost bunul său prieten Sorin, de la Sorin Roșca Stănescu, care la un moment dat i-a zis, când erau aproape de vârful vulcanului „nu pot să car eu legitimația asta pentru tine, dar pot să te car pe tine până la buza vulcanului”.

Povestea e și mai dramatică pentru că sunt urmăriți de o creatură bizară, care e obsedată de legitimația de presă, că se crede și ea jurnalist. Acest smeagol este Mihăiță Căldărar, zis Mihăiță Talent. Îl știți pe Mihăiță.

Nu vreau să vă dau spoilere, dar un personaj important din poveste moare la sfârșitul primei părți (din trei). Sean Bean joacă rolul bunului simț.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “Minunata aventură a lui Ion Cristoiu

  1. Sangeorzan

    Urmaritul (sanchi!) international Ghita o fierbe pe Nefertiti la foc mic, asa cum a procedat si cu Ghinararul!
    Rezultat scontat: se duce p..lii de suflet inca un mit al cretineilor spalati pe creer, asta doar asa ca o gargara!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *