Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal! Regina e furioasă

Necazurile se țin lanț de ducesa de Sussex. După ce săptămâna trecută și-a permis să lăcrimeze singură de ciudă pentru că tatăl ei a bălăcărit-o în ziare, încălcând protocolul regal care cerea ca în astfel de cazuri să plângă șambelanul Silas și încălcând astfel o tradiție ce există încă de pe vremea lui Tudor al patrulea, zilele trecute soția prințului Henry, a gafat din nou. Gestul făcut de Meghan Markle a scos-o din minți pe regina Elisabeta, care și-a scăpat lingurița de argint în ceșcuța de ceai de Celyon și l-a stropit pe Mr. Muggles, duce de Albany și conte de Man, motanul regal care moțăia la picioarele majestății sale.

Aparent ducesa nu s-a mulțumit să încalce protocolul regal ci l-a și luat, la mototolit într-o pungă de 45 de penny de la Costco și l-a dus să-l spele cu Dero în spălătoriile regale de la subsol, acolo unde doar servitorii au acces. După ce a pus protocolul regal la rufe albe, alături de nădragii de călărie ai lui Henry, câteva batiste și un prosop de bucătărie, ducesa l-a pus la uscat pe o sârmă în grădina palatului Buckingham, gestul făcându-l pe grădinarul Winston James al III-lea să facă un infarct pe gazon de rușine.

Regina Elisabeta II, Veta pentru prieteni, a declarat că deși a văzut un război mondial, două atacuri nucleare, revenirea lui Elvis, criza rachetelor din Cuba, moartea lui John Lennon, ascensiunea lui Stalin și decăderea lui MC Hammer, faza asta cu protocolul regal a enervat-o cel mai tare din toată viața ei. Lucrurile s-au agravat și mai grav ieri când Monica Tatoiu a declarat pentru Antena 1 că matracuca asta nu se compară cu Kate Midlleton, că aia are 2000 de ani civilizație europeană între țâțe și asta se vede.

Prințul Herny, soțul ducesei, a fost și el afectat, surse din preajma palatului susținând că l-au văzut în această dimineață pe holuri cu părul roșu de furie.

5 Comments

 1. Daniel

  “Gestul făcut de Meghan Markle a scos-o din minți pe regina Elisabeta, care și-a scăpat lingurița de argint în ceșcuța de ceai de Celyon și l-a stropit pe Mr. Muggles, duce de Albany și conte de Man, motanul regal care moțăia la picioarele majestății sale. ”

  Nu exista pisica regala, deci lingurita l-a stropit probabil pe unul din cei doi dorgy regali, Vulcan sau Candy:

  As of April 2018, with the death of Willow, the Queen no longer has any full-bred corgis. Only two dorgis, Vulcan and Candy, are still alive.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_corgis

  Ar fi bine sa nu mai raspandesti fake news-uri din astea despre animalele Majestatii Sale.

 2. Tare! Nu știam că te uiți și tu la The Crown

 3. GabrielG

  45 de pence, nu de penny.

  1 penny, 2 pence.

 4. Alex.D

  Toate ca toate…DAR nu ne luam de Kate, OK?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén