Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Măruță e mult mai gunoi decât știe publicul

Măruță e doar moțul la căcatul care se ivește din iarbă, în fracțiunea aia de secundă în care îl observi înainte să calci în el. Și-apoi, după ce calci, îl vezi în toată splendoarea, cu sâmburi, cu porumb, lipicios, fetid, hepatic.

Din considerente legale nu pot spune exact cum e Măruță în particular, cu detalii, dar pot spune că am cunoscut un om mult mai jegos decât transpare din emisiunile de la TV. Un gunoi care nu și-ar vinde sufletul pentru audiență, că nu are suflet. O creatură profund imorală, nu promovează toate mizeriile din lume doar pentru bani.

O face pentru că-i place.

La fel și cu fata violată din Vaslui, aia de-a intervievat-o el la televizor. N-a făcut-o pentru interesul public, pentru audiență, pentru curiozitate. A făcut-o din plăcere, din setea aia de putere bolnavă. N-are nici un rost să visezi castrarea lui Măruță care a mai violat-o pe aia încă o dată, mediatic, cu public și acorduri de manele, pentru că nu l-ar afecta cu nimic. El este oricum bolnav, amenda de la CNA nu l-ar speria cu nimic.

Singura soluție ar fi să nu se mai uite lumea la el. Dar e greu, ăia de se uită la așa ceva sunt persoane la fel de josnice ca și el.

Cătălin Măruţă, omul care a demontat prejudecata că fruntea înaltă denotă inteligenţă

Cătălin Măruţă, omul care a demontat prejudecata că fruntea înaltă denotă inteligenţă

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.